- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ενημέρωση στο Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Δ. Μακεδονίας για το Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο – Λύκειο Φλώρινας

Είχαμε τη χαρά και την τιμή να επισκεφθούμε πρώτοι, ως οργανωμένο Σχολείο, και να ενημερωθούμε για τη φιλοσοφία και τις δράσεις που αναπτύσσει το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Δυτικής Μακεδονίας (fb: Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας) στην οδό 7ης Νοεμβρίου 9 στη Φλώρινα.

Σύντομο χαιρετισμό μας απηύθυνε ο πρόεδρος, κ. Κώστας Φιλιππίδης. Κατόπιν, ο κ. Κώστας Στεργίου, ιδρυτικό μέλος των ΟΕΝΕΦ (http://oenef.blogspot.gr/) και εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα για τη διεκδίκηση και ίδρυση-λειτουργία του μοναδικού Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης σε όλη τη Δυτική Μακεδονία, ενημέρωσε εκπαιδευτικούς και μαθητές για τις δυνατότητες που προσφέρει η Ε.Ε. σε όλους μας για πρωτοβουλίες και δράσεις, εντός και εκτός συνόρων.

Με την αμοιβαία ευχή και την πεποίθηση ότι η συνεργασία του Σχολείου μας με το κέντρο θα συνεχιστεί, θα διευρυνθεί και θα καρποφορήσει, τον ευχαριστήσαμε για την εγκάρδια φιλοξενία, τη σφαιρική και έγκυρη ενημέρωση, τα χρηστικά έντυπα-βιβλία της Ε.Ε. που μας προσέφερε και περάσαμε στην καλαίσθητη όσο και ενημερωμένη βιβλιοθήκη για το σχετικό κέρασμα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες πατώντας εδώ.