- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Επίσκεψη του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας στον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας

Εθιμοτυπική επίσκεψη δέχτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Υποστράτηγο κ. Αθανάσιο Μαντζούκα, την Τρίτη 13 Μαρτίου, στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας. Τον Υποστράτηγο συνόδευε ο Αστυνομικός Διευθυντής Φλώρινας κ. Δημήτριος Παλιογιάννης ενώ παρών στη συνάντηση ήταν και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Αντωνιάδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων τα θέματα της αναβάθμισης των κτιριακών εγκαταστάσεων των Αστυνομικών Τμημάτων Αμυνταίου και Τοπικής Κοινότητας Βεύης, οι προοπτικές για κατασκευή νέου κτιρίου για την Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας καθώς και η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός των τελωνειακών διαβάσεων της Κρυσταλλοπηγής και της Νίκης και του ελέγχου των εισερχόμενων στη χώρα επισκεπτών και προϊόντων.

Και οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν στην πολύ καλή μέχρι σήμερα συνεργασία, σε όλα τα επίπεδα, μεταξύ αστυνομίας και περιφερειακής αρχής, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση πως αυτή θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ (2)