- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Σεμινάρια χορού

Το Art e Danza – Cuban Project πηγαίνει στην Φλώρινα!

Tην Κυριακή 18 Μαρτίου στο γυμναστήριο Body Active Gym (Νικ.Χάσου 34/23850-28098) θα πραγματοποιηθούν τα εξής σεμινάρια χορού:

17.00 Salsa Advanced
18.00 Reggaeton (άνετα ρούχα)
19.00 Salsa Begginers

Απαραίτητη η παρουσία σας 15 λεπτά πριν στον χώρο!!!

Κόστος σεμιναρίου
Βασικό: Το άτομο 12 ευρώ το 2ωρο
Φοιτητικό Προσφορά: 2 φοιτητές (1+1) 10 ευρώ/το άτομο το 2ωρο-Απαραίτητη η επίδειξη φοιτητικού πάσο

Hosted by Σακης Γεωργάκης και Κουβανέζικο Party με Χορό και Animation που θα γίνει στις 22.00 στο Bridge Music Bar (Λεωφόρος Ελευθερίας 5/2385 028772)

Σας περιμένουμε!!!

Εισηγήτρια: Martha ArteDanza Trdz
Δασκάλα και χορογράφος παραδοσιακών κουβανέζικων και αφρο-κουβανέζικων χορών από το 2009. Μαθήτρια της Jennyselt Galata, καθηγήτριας στο Instituto Superior del Arte και Escuela National del Arte, του πρώτου χορευτή και καθηγητή του Conjunto Folcklorico Nacional de Cuba «Maestro των Δασκάλων» Domingo Pau, του Hector Oviedo Abreu χορευτή του συγκροτήματος ‘Yoruba Andabo’, της πρώτης χορεύτριας της ομάδας ‘Orishaoko’ Ana Ercilia Fuentes Valiente, του μουσικού Barbaro Yordany Crespo Richard »Machito» του συγκροτήματος ‘Osain del Monte’ κ.α.
Το δεύτερό της σπίτι είναι η Κούβα όπου και εκπαιδεύεται. Μέρος της εκπαίδευσης το Conjunto Folklorico National de Cuba, τα μαθήματα χορού, τραγουδιού και μουσικής. Από το 2015 μέλος της κομπάρσας στο καρναβάλι της Κούβας »Cabildo de la Havana» του Maestro Domingo Pau.
Πρώην μέλος της ομάδας «Los Charangueros». (1η θέση Πανελλήνιο, 5η θέση Παγκόσμιο στο Μόναχο, 1η θέση στον Διεθνή «Open Salonica» 2011-2012.
Εμπνεύστρια του Art e Danza- Cuban Project όπου η βάση του φιλοξενείται στην Θεσσαλονίκη με Μαθήματα, Σεμινάρια, Παραστάσεις, Εκπαιδευτικά ταξίδια, Μουσική και Χορό.