- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

«Εβδομάδα δράσεων κατά των ναρκωτικών» από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας

Από 07 έως 13 Μαΐου 2018 στα Γρεβενά, την Καστοριά, την Κοζάνη και τη Φλώρινα.

Το έτος 2018 έχει χαρακτηριστεί από την Ελληνική Αστυνομία ως «έτος κατά των ναρκωτικών» και στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται αυτή η πρωτοβουλία.

Οι δράσεις περιλαμβάνουν ημερίδες σε μαθητές Λυκείου & Γυμνασίου, σε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων , σε σπουδαστές της Σχολής και στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και στο ευρύτερο κοινό.

Θα πραγματοποιηθούν ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες, όπως αγώνες ποδοσφαίρου, αγώνας καλαθοσφαίρισης και αγώνας δρόμου.

Στο πλαίσιο των ίδιων δράσεων θα πραγματοποιηθεί ημερίδα σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης και εισηγητές εξειδικευμένους επιστήμονες.

 

Το έτος 2018 έχει χαρακτηριστεί από την Ελληνική Αστυνομία ως «έτος κατά των ναρκωτικών».

Στο πλαίσιο αυτό η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας «εβδομάδα δράσεων κατά των ναρκωτικών» από 07 έως 13 Μαΐου 2018.

Ειδικότερα:

Στις προαναφερόμενες ημερίδες θα συμμετέχουν ως ομιλητές – εισηγητές οι παρακάτω:

 

 

Επιπλέον, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα διανέμονται φυλλάδια με συμβουλευτικό περιεχόμενο από τις Κινητές Αστυνομικές Μονάδες (Κ.Α.Μ.) και τους Τοπικούς Αστυνόμους των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δυτικής Μακεδονίας.

Σκοπός των δράσεων αυτών είναι να ευαισθητοποιηθούν και να ενημερωθούν οι συνάνθρωποί μας και ιδιαίτερα οι νέοι για τη μάστιγα των ναρκωτικών, καθώς και για τις συνέπειες που έχει η χρήση αυτών.

Για αυτό, καλούμε σε συνοδοιπορία και συμπαράσταση, όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες στην καταπολέμηση των ναρκωτικών, με το σύνθημα «Ναι στη ζωή … Όχι στα ναρκωτικά».

συνοδευτικό επιστολών πρόσκλησης 2 συνοδευτικό επιστολών πρόσκλησης 1.