- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Εξελίσσεται η συνεργασία των Επιμελητηρίων Φλώρινας και Πάφου (video, pics)

Λίγες μόνο μέρες μετά την επιχειρηματική αποστολή που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Φλώρινας στην Πάφο και η συνεργασία των δύο πλευρών έχει πάρει το δρόμο της ουσιαστικής υλοποίησης.

Αυτή τη φορά, στη Φλώρινα βρέθηκε ο Θέμης Φιλιππίδης, πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πάφου και μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, που είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον πρόεδρο και μέλη του Επιμελητηρίου, αλλά και να επισκεφτεί τις λίμνες της Φλώρινας και περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος, καθώς και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως γύρω από αυτές (οινοποιεία, εστίαση, διαμονή).

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Σάββας Σαπαλίδης, ένας από τους άμεσους στόχους στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι η υλοποίηση ενός κοινού τουριστικού πακέτου, ενώ άμεσα θα επισκεφτούν τη Φλώρινα και επιχειρηματίες από την Πάφο.

Από την πλευρά του ο κ. Φιλιππίδης εξέφρασε τη διάθεση και την αισιοδοξία για μια πιο στενή συνεργασία, ιδιαίτερα στο κομμάτι του τουρισμού και των κοινών ανταλλαγών.

DSC_0604 DSC_0606 DSC_0607 DSC_0609 DSC_0615