- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Γιορτή της μητέρας με τον Σύλλογο Γυναικών Παπαγιάννη (pics)

«Έπεσες και χτύπησες και γιατρικό δεν πιάνει; Μόνο της μάνας το φιλί, τον πόνο σου θα γειάνει!»

Λόγια τρυφερά, χιλιοειπομένα, αλλά αληθινά ακούστηκαν και συγκίνησαν όλες τις γυναίκες, που βρέθηκαν στη σεμνή γιορτή, που πραγματοποίησε ο Σύλλογος, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Γιορτής της ΜΗΤΕΡΑΣ.

Στην κατάμεστη αίθουσα της κοινότητας, Παπαγιαννίτισσες κάθε ηλικίας, παρακολούθησαν σε κλίμα φιλικό και ζεστό την εκδήλωση. Μετά το χαιρετισμό από την Πρόεδρο, και τα ποιήματα από τις μαθήτριες του Δ. Σχολείου, Γροσδάνη Κατερίνα, Δίβιου Κατερίνα, Γροσδάνη Δέσποινα και Μαντοπούλου Ελένη, το λόγο πήρε η 1η φιλόλογος κυρία Βέργα Αναστασία. Οι γυναίκες άκουσαν με ενδιαφέρον τα μεστά λογοτεχνικά αποσπάσματα που αφορούσαν στη «ΜΑΝΑ».

Την εκδήλοση τίμησε με την παρουσία της η κυρία Σιδηροπούλου Αγνή, μητέρα και αγωνίστρια για τα δικαιώματα των «ΠΑΙΔΙΩΝ».

Το Συμβούλιο του συλλόγου απέδειξε για ακόμη μια φορά την σύμπνοια και την εργατικότητα που το διακρίνει. Ακούραστο εξυπηρέτησε τις κυρίες, δίνοντάς τους τα δώρα από το Σύλλογο και μοιράζοντας τα προσφερθέντα αναψυκτικά από το εργοστάσιο «ΔΙΝΑΚΗ» του χωριού.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Δινάκη Τάτου Γιασεμή

DSC_1477 DSC_1492 DSC_1498 DSC_1522