- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Κάρτα έκπτωσης από επιχειρήσεις της Φλώρινας στα πλαίσια του 8ου Παμμακεδονικού Ανταμώματος

Στα πλαίσια του 8ου Παμμακεδονικού Ανταμώματος, το διάστημα 12-15 Ιουλίου, στην πόλη μας θα παρευρεθούν 80 και πλέον χορευτικοί σύλλογοι, γεγονός που σημαίνει πως τα ξενοδοχεία θα φιλοξενήσουν περισσότερα από 500 άτομα την ημέρα.

Στόχος του Συλλόγου μας είναι η ενίσχυση της τοπικής αγοράς και η αύξηση της πραγματικής οικονομίας της πόλης. Το τετραήμερο του Παμμακεδονικού Ανταμώματος οι επισκέπτες πραγματοποιούν ξεναγήσεις στην περιοχή της Φλώρινας και επισκέπτονται πολλά καταστήματα.

Σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της τοπικής αγοράς, επιχειρούμε να εξασφαλίσουμε στον κάθε χορευτή και συνοδό ένα εκπτωτικό κουπόνι, το οποίο θα τους παρέχει κάποια έκπτωση σε χώρους εστίασης (καφέ, εστιατόρια, κ.λπ.), αλλά και σε καταστήματα πώλησης παραδοσιακών προϊόντων. Στόχος μας είναι οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις να προσελκύσουν μεγαλύτερο αριθμό πελατών το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Στην κάρτα έκπτωσης θα αναφέρεται η επωνυμία του καταστήματος, η τοποθεσία και το λογότυπο. Ο κάθε χορευτής και συνοδός θα έχει από μία κάρτα και με την προβολή της θα γνωστοποιείται η έκπτωση. Η έκπτωση είναι μοναδική και είναι της τάξης του 20%.

Ζητάμε λοιπόν από όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος σ’ αυτήν την προσπάθεια, να επικοινωνήσουν μαζί μας είτε μέσω email, είτε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του συλλόγου Ιωάννου Νικόλαο.

Το κόστος συμμετοχής στη συγκεκριμένη δράση είναι 10€ και αφορά αποκλειστικά στα έξοδα διαφήμισης και την πλαστικοποίηση των καρτών.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

email συλλόγου: pammakedoniko.antamoma@gmail.com

Πρόεδρος Συλλόγου: Ιωάννου Νικόλαος 6971984054