- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η θεατρική ομάδα «Πολύμορφο» του Πανεπιστημίου παρουσιάζει την παράσταση «Γελάστε – Διασκεδάστε με τους κλόουν»

Το ΠΟΛΥΜΟΡΦΟ με χαρά παρουσιάζει την παράσταση:

Γελάστε – Διασκεδάστε με τους κλόουν

την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 και ώρα 12.00 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του Παιδαγωγικού, με καλεσμένα 3 Γυμνάσια της Φλώρινας.

Πρόκειται για ένα μουσικο-θεατρικό πάρτυ με 10 κλόουν, 2 κούκλες, 35  τραγούδια και πολλά χάππενινγκς.

Μια παράσταση που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο γιατί ενθουσιάζει τους φοιτητές αλλά και τους μαθητές που την παρακολουθούν.

Εδώ δυο ομάδες κλόουν (από 5 η κάθε μια, η κόκκινη και η κίτρινη) χορεύουν, διασκεδάζουν και αστειεύονται με τους μικρούς μαθητές και τους δασκάλους τους. Συχνά οι θεατές-μαθητές καλούνται να ανέβουν στην σκηνή και να παίξουν μαζί με τους κλόουν ή οι κλόουν κατεβαίνουν στην πλατεία και παίζουν με τα παιδιά.

Τα τραγούδια τα προτείνουν οι μαθητές γιατί κάνουν κλήρωση από καπέλα!… Φέτος για πρώτη φορά οι θεατές θα επιλέγουν ΚΑΙ τα τραγούδια (πάλι με κλήρωση από καπέλα)!!

Επίσης κάθε 6 τραγούδια γίνεται ψηφοφορία για το ποια ομάδα είναι η καλύτερη. Οι μαθητές ψηφίζουν σηκώνοντας ένα τετράγωνο χαρτί με κόκκινη ή κίτρινη επιφάνεια.

Το σκορ το ανακοινώνουν δυο κούκλες με την βοήθεια του διαιτητή…

Το έπαθλο είναι ένας κουβάς !!! Η νικήτρια ομάδα κάνει τον γύρο του θριάμβου με το τραγούδι We are the Champions ενώ η άλλη… κλαίει … – Φυσικά δεν έχει σημασία το έπαθλο αλλά το να περάσουν όμορφα οι θεατές. Σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου δεν θα δείτε 10 (δέκα) κλόουν μαζεμένους επί σκηνής και έτοιμους να κάνουν τον κόσμο να γελάσει ΠΟΛΥ!!

Είσοδος ελεύθερη – σας περιμένουμε!…

ΣΗΜ – Θα γίνει απευθείας αναμετάδοση μέρους της παράστασης μέσω των Viber, Twitter, Instagram  – στο νούμερο 69444-33.145 – Μπορείτε να δείτε την παράσταση από το σπίτι ή το γραφείο σας!

Υπεύθυνος ΠΟΛΥΜΟΡΦΟΥ: Σ. Γαργαλιάνος.