- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ξεκινά η αγωνιστική χρονιά για τον Τάσο Χατζηχρήστο με την 3η Ανάβαση Βλάστης στην Πτολεμαΐδα

Καθ’ όλα έτοιμοι ο Τάσος Χατζηχρήστος και το Chatzihristos Rally Team Florina για να ξεκινήσει την αγωνιστική χρονιά που φέτος προβλέπεται πολύ δυνατή.

Την Κυριακή 6 Μαίου ο Τάσος Χατζηχρήστος ξεκινά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Βλάστη Πτολεμαΐδας, στην 3η Ανάβαση Βλάστης, που διοργανώνει η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας.

Ο Τάσος όπως πέρσι έτσι και φέτος θα προσπαθήσει να πετύχει το καλύτερο χρόνο στην κατηγορία FS/A (Formoula Sallon Atmosfaire) με το θηριώδες BMW M3 GT EVO2 των 400 ίππων που ήδη έχει ετοιμάσει το τεχνικό team του Νίκου Πολυχρονίδη (Polichronidis Motosport Service).

Με δεύτερη συμμετοχή της ομάδας του Chatzihristos Rally Team Florina με το Peugeot 306 ο Βαγγέλης Νίκου θα διεκδικήσει μια θέση στην κατηγορία FS/A.

Οργανωτικά είναι όλα έτοιμα αφού η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαίδας όπως κάθε φορά έχει μεριμνήσει για το παραμικρό ενώ οι συμμετοχές είναι πέρα από κάθε προσδοκία φτάνοντας στον αριθμό 29 αγωνιζομένων με δυνατά ονόματα στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού να κυνηγάν την κορυφή.