- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συνάντηση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Φλώρινας με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας

Την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα, η συνάντηση του Προέδρου ΟΝΝΕΔ Φλώρινας Πέτρου Τσακαλίδη με τον κ. Ιωάννη Αχ. Κεφαλογιάννη Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης δεδομένης της σχέσης του ως μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων , ενημέρωσε διεξοδικά τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ για το Σκοπιανό.

Έγινε αναφορά στην υπογραφή της απαράδεκτης συμφωνίας των Πρεσπών για το Σκοπιανό από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Μια συμφωνία η οποία είναι ιστορικά λανθασμένη, εθνικά ασύμφορη και πολιτικά ανομιμοποίητη. ΚΑΜΙΑ υπογραφή δεν πρόκειται να σβήσει την ιστορία μας.

Ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε, το ξεκάθαρο μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι δεν θα επικυρώσει τη συμφωνία για το Σκοπιανό, όποια Κοινοβουλευτική πλειοψηφία και αν επιλέξει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Θέλουμε σταθερότητα στα Βαλκάνια, θέλουμε ειρήνη και σχέσεις συνεργασίας με τους γείτονες μας. Δεν πρέπει να διχαστεί ο Ελληνικός λαός και πιστεύουμε στην ενότητα και στις αστείρευτες δυνάμεις του.

Στη συνέχεια της συνάντησης τέθηκε το φλέγον θέμα της ανεργίας που βιώνουν έντονα οι νέοι κυρίως. Το μεγάλο στοίχημα για τη Νέα Δημοκρατία, έχοντας σαν βασικό στόχο την δημιουργία βιώσιμων και ποιοτικών θέσεων εργασίας ,είναι η παραμονή και η επιστροφή των νέων στην Ελλάδα.