- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήρια του Kέντρου Πρόληψης για την εκδήλωση των 20 χρόνων λειτουργίας του

Το Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Φλώρινας, για τις εκδηλώσεις  της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου), και για την επέτειο των 20 χρόνων λειτουργίας, του ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθούν.

Ευχαριστούμε για την συνδιοργάνωση την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και ιδιαίτερα τον αντιπεριφερειάρχη κο Μπίρο Σ. και τον κο  Αντωνιάδη Γεώργιο περιφερειακό σύμβουλο και πρόεδρο του Κέντρου Πρόληψης.

Για την συνεργασία και την χορήγηση του απαραίτητου εξοπλισμού για την εκδήλωσή  μας ευχαριστούμε  τον Δήμαρχο Φλώρινας  κο Ι. Βοσκόπουλο , τον αντιδήμαρχο κο Δούμτση Λ. , και   την κα Παναγιώτα Γαϊγάνη- εκπρόσωπο του Δήμου στο Κέντρο Πρόληψης.


Το Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Φλώρινας, για τις εκδηλώσεις  της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου) και την επέτειό του για τα 20 χρόνια λειτουργίας του ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθούν.

Ευχαριστούμε:  τις εταιρίες «Just Design» Γιώργος  Αθανασόπουλος,  αναψυκτικά Δινάκη, το Total Market, την  ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, την Dole , την εταιρία αναψυκτικών ONE και τα νερά Βίτσι, τον ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό «διάνα» καθώς και τον Πασχαλίδη Μιχάλη- Τεχνικός Ηλεκτροακουστικών εφαρμογών- Ηχολήπτης.


Το Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Φλώρινας, για τις εκδηλώσεις  της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου), και για την επέτειο των 20 χρόνων λειτουργίας, του ευχαριστεί ιδιαίτερα τους εθελοντές που  συνέβαλαν για να πραγματοποιηθούν.

Ευχαριστούμε την ομάδα του ιδιωτικού βρεφονηπιακού σταθμού ¨διάνα¨:

Δημήτρης Κεσίδης

Παπαδοπούλου Γαρυφαλιά

Δημητρίου Μαρία

Λάλλα Ηλιάνα

Παπαδημητρίου Βάσια.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές: Ρούφου Χριστίνα, Πάντου Τασούλα, Σιάκου Ιφιγένεια, Δράγου Ευαγγελία, Παντελή Ουλιάρη και Στεφανόπουλο Μάξιμο.

Τέλος , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς και τα παιδιά που παραβρεθήκαν και  μας τίμησαν με την συμμετοχή και την παρουσία τους.

Ο Πρόεδρος του Κ.Π.

Αντωνιάδης Γεώργιος

Περιφερειακός Σύμβουλος

Η επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου

Βικτώρια Ζιώγα

Ψυχολόγος