- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Λίγη δροσιά από τη δροσιά μας στους πληγέντες από τις πυρκαγιές της Αττικής

Μετά τα τραγικά γεγονότα στην Ανατολική και Δυτική Αττική και την ανάγκη στήριξης των Δήμων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές εκφράζουμε τη βαθύτατη οδύνη μας για το χαμό των θυμάτων , τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες τους και καλούμε όλα τα μέλη του Ν.Τ. Φλώρινας μέσα από το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης για τη δική τους προσφορά όπως ζητήθηκε από το Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου.

«Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου ανακοινώνει τη δημιουργία ειδικού τραπεζικού λογαριασμού σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς προκειμένου όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια ανακούφισης και ενίσχυσης των πυρόπληκτων συμπολιτών μας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5186092291418

ΙΒΑΝ: GR20 0172 1860 0 Ρ 051 8609 2291 418

Για όσους θέλετε να δώσετε αίμα, μπορείτε να το κάνετε σε κάθε σταθμό αιμοδοσίας της χώρας με αποδέκτη «ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ» η οποία διατηρείται στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ).»

Εκφράζουμε επίσης τα συγχαρητήρια μας, στους εκατοντάδες πυροσβέστες, τις δυνάμεις της αστυνομίας, του λιμενικού, των σωστικών σωμάτων, των εθελοντών και των ενόπλων δυνάμεων που συμβάλουν με τις δικές τους δυνάμεις σε αυτό το τιτάνιο έργο.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΔΕΔΥ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ