- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο Ο.ΞΙ.Φ. στην κορυφή για 3η συνεχή χρονιά!

Προγραμματίσαμε, σχεδιάσαμε, μοχθήσαμε και τα ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ. Ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας «ανέβηκε» στον Θρόνο του Καλύτερου Σωματείου στην Ελλάδα για το 2018 σύμφωνα με την Επίσημη Γενική Βαθμολογία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας.

Ο Ο.ΞΙ.Φ. με την εκπληκτική του εμφάνιση στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών συγκέντρωσε 1388 βαθμούς, με τον ΑΟΞ Αιγάλεω στην 2η θέση με 1054, τον Πανελλήνιο Γ.Σ. στην 3η με 880, τον Απόλλων Βριλησσίων στην 4η με 786, την ΑΕΚ στην 5η με 710 κλπ. Στην διαδικασία αξιολόγησης συμμετείχαν 53 σωματεία από όλη την Ελλάδα με τα 45 από αυτά να βαθμολογούνται.

Στις κατηγορίες -13 και -17 ετών ο ΟΞΙΦ κυριολεκτικά «σάρωσε» αποκομίζοντας την 1η θέση με 370 και 390 βαθμούς αντίστοιχα, στην κατηγορία -20 κατέκτησε την 2η θέση και στην «μεγάλη» κατηγορία Ανδρών – Γυναικών την 3η!

Στην γλώσσα των αριθμών η υπέροχη πορεία προς την Κορυφή «ζωγραφίζεται» ως εξής:

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Χορηγούς μας ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ – COFFEE BROWN – ΔΕΘ – HELEXPO – ΒΙΕΜΑΚ – ΦΛΩΡΙΝΑΙΑ ΓΗ – ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ – SWORD HELLAS – EKO ΡΑΣΠΟΠΤΣΗΣ – STOP FIRE ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ- RENAULT ΠΑΡΙΣΗΣ

Από το Δ.Σ.