- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Αγιασμός και παρουσίαση της νέας φανέλας του ΠΑΣ Φλώρινα (video, pics)

Τον καθιερωμένο αγιασμό, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α1 της Ε.Π.Σ Φλώρινας πραγματοποίησε ο Π.Α.Σ Φλώρινα στο ΔΑΚ της πόλης.

Το Δ.Σ της ομάδας, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ Φλώρινας Κώστας Αντωνιάδης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΦ Αντώνης Ζαέκης, το προπονητικό επιτελείο και το όλο το έμψυχο δυναμικό, βρέθηκε στο γήπεδο για την ευλογία μιας καλής αγωνιστικής σεζόν.

Ο π. Αριστομένης Ηλιάδης τέλεσε τον αγιασμό και ευλόγησε την ομάδα, τα αποδυτήρια, τις εγκαταστάσεις του γηπέδου και ευχήθηκε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε και μίλησε στους ποδοσφαιριστές εκ μέρος του πρόεδρου της ομάδας ο αδελφός του, Θεόδωρος Ουλιάρης, που ευχήθηκε στο προπονητικό επιτελείο και στους ποδοσφαιριστές καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να οδηγήσουν την ομάδα όσο το δυνατόν πιο ψηλά.

Αμέσως μετά έγινε η παρουσία της νέας εμφάνισης της ομάδας, σε συνεργασία με την MACRON, χορηγίας του Petridis cars. Ο μέγας χορηγός του Π.Α.Σ Φλώρινα Εταιρία Petridis cars βρίσκεται στο 8 χλμ.Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, ιδρύθηκε το 2007 από τους Παναγιώτη και Σάκη Πετρίδη και δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας αυτοκινήτων.