- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Επιτυχημένος ο 3ος Αγώνας Πρωταθλήματος Enduro Βορείου Ελλάδος 2018 στη Φλώρινα

Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ο 3ος αγώνας Πρωταθλήματος ENDURO Βορείου Ελλάδος μοτοσυκλετών, από το αθλητικό σωματείο Μοτοσυκλετιστικός  Όμιλος  Φλώρινας (Μ.Ο.Φ) με συνδιοργανωτές και υποστηρικτές την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και τον Δήμο Φλώρινας, υπό την αιγίδα της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Α.ΜΟΤ.Ο.Ε) και σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα διοργανώσεων αγώνων ENDURO.

 

ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο αγώνας είχε την μορφή κυκλικής επαναλαμβανόμενης διαδρομής συνολικού μήκους περίπου 160 χιλιομέτρων και περιλάμβανε ορεινό, δασικό κι ελάχιστο ασφάλτινο οδικό δίκτυο καθώς επίσης και 1 χρονομετρημένη Ειδική Διαδρομή επαναλαμβανόμενη 5 φορές, που βρίσκονταν σε ειδικά διαμορφωμένη και σηματοδοτημένη περιοχή παραπλεύρως του χωριού Τριανταφυλλιά Φλώρινας.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 09.30 ακριβώς για τους πρώτους αθλητές από τον χώρο του Νέου Πάρκου Φλώ-ρινας κι ο αγώνας τερμάτισε περί τις 14.30 το απόγευμα στον ίδιο χώρο, που έδρευε και η Γραμματεία και το Park-Ferme του αγώνα μας.

Στον χώρο της Ειδικής Διαδρομής υπήρχε οριοθετημένος  χώρος επισκευών και ανεφοδιασμού των μοτοσυκλετών,  καθώς και πλήρης Ιατρική και Πυροσβεστική κάλυψη με παρουσία μίας γιατρού, ενός ασθενοφόρου κι ενός πυροσβεστικού οχήματος με το πλήρωμά του. Το τμήμα Τροχαίας Φλώρινας βοήθησε την διοργάνωση με στρατηγικές και προληπτικές τοποθετήσεις των εποχούμενων πληρωμάτων του εντός κι εκτός πόλης για τη διασφάλιση της απροβλημάτιστης και χωρίς κανένα δυσάρεστο αποτέλεσμα κίνησης όλων των οχημάτων.

Όλοι οι άνθρωποι της διοργάνωσης, εθελοντές, αθλητές και μέλη του ΜΟΦ, ξεπέρασαν τους 40 και συνεργάστηκαν υποδειγματικά για να φέρουν σε πέρας την άρτια και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Φλώρινας (Μ.Ο.Φ) επιθυμεί να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΘΕΡΜΑ :

Καταρχήν όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και ειδικότερα τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Μπίρο Στέφανο και Περιφερειακό Σύμβουλο κ.Αντωνιάδη Γεώργιο για την πολύ σημαντική υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα που μας παρείχαν κι απαιτεί μια τέτοιας εμβέλειας διοργάνωση.

Τον Δήμο Φλώρινας και ειδικότερα τον Δήμαρχο κ.Βοσκόπουλο Ιωάννη και τον Αντιδήμαρχο κ.Μπαρδάκα Χρήστο για την ουσιαστική κι απαραίτητη βοήθεια που παρείχαν, καθώς και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους που υπερψήφισαν την πρότασή μας για συνδιοργάνωση.

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας και ειδικότερα τον Δ/κτη κ.Μιαούλη Ιωάννη για την παραχώρηση πυροσβεστικού οχήματος καθώς και το πλήρωμά του, που παρευρέθηκε στους  χώρους του αγώνα.

Το Τμήμα Τροχαίας Φλώρινας κι ειδικότερα τον Δ/κτη κ.Γκίνη Δημήτριο αλλά και όλα τα πληρώματα των περιπολικών και μοτοσυκλετών που μας βοήθησαν κατά την διεξαγωγή του αγώνα και διευκόλυναν την κυκλοφορία.

Το Δασαρχείο Φλώρινας και ειδικότερα την προϊσταμένη κ.Γλούφτση Σοφία για την άμεση επικοινωνία και διευθέτηση αδειών και λοιπών τεχνικών θεμάτων της αρμοδιότητάς του.

Τον αντιπρόεδρο της Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ.Σιούλη Ιωάννη που μας τίμησε.

Όλους τους εθελοντές-αθλητές και μέλη του ΜΟΦ που αφιέρωσαν τον χρόνο τους και μας προσέφεραν όλη την ενέργεια και διαθέσιμη βοήθειά τους προκειμένου να φέρουμε μαζί επιτυχημένα σε πέρας αυτήν την διοργάνωση, καθώς και τον Αλυτάρχη του αγώνα κ.Ζαμπραϊλα Κώστα, τους αγωνοδίκες κ.κ. Τζατζάκη Ευάγγελο και Τζώρα Αλέξη και τον Τεχνικό Έφορο κ.Καραμιχαϊλίδη Χρήστο.

ΧΟΡΗΓΟΙ

Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης ο Μ.Ο.Φ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους Μεγάλους Χορηγούς του :

Ήχος ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ – MyGas OULIARIS – Beer Bar KOZEL – EKO Ρασπόπτσης  – Ξυλεία ΒΙΕΜΑΚ – Hotel KING ALEXANDER – Κουφώματα FINSTRAL – Rent Event & La Casa Grande – ADIGRAFO design

Επίσης τα μέσα επικοινωνίας που φιλοξενούν κάθε φορά τις ανακοινώσεις μας, τα δελτία τύπου και τις ευχαριστήριες επιστολές μας liveflorinanews.blogspot.gr Θωμαή Αδάμουneaflorina.gr και florinapress.gr

Σας ευχαριστούμε όλους για την ανταπόκριση.

 

Με ιδιαίτερη τιμή

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ