- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Μήνυμα του Διευθυντή της ΔΔΕ Φλώρινας για την έναρξη των μαθημάτων της νέας σχολικής χρονιάς

Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες,

Σήμερα αρχίζει μια ακόμα σχολική χρονιά! Μια νέα σχολική χρονιά γεμάτη όνειρα, φιλοδοξίες, επιθυμία για έργο και αληθινή πρόοδο!

Ευχή και προσδοκία όλων μας είναι η νέα αυτή χρονιά να είναι δημιουργική, αποδοτική, ευχάριστη και πετυχημένη, βάζοντας ο καθένας και η καθεμιά από εμάς, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, το δικό του λιθαράκι για την επίτευξη αυτών των στόχων.

Κοινή μας επιθυμία η βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους μαθητές που η πολιτεία και οι γονείς εμπιστεύονται στα χέρια μας για να τους μεταλαμπαδεύσουμε γνώσεις, ιδανικά και αξίες.

Όλοι μαζί θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ξεπεράσουμε κάθε αδυναμία και να βελτιωθούμε περισσότερο!

Αγαπητά μας παιδιά,

Το σχολείο, σας παρέχει πολλές ευκαιρίες για να αποκτήσετε γνώσεις και δεξιότητες, για να αναπτύξετε την προσωπικότητά σας και παράλληλα να καλλιεργήσετε το πνεύμα σας. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ευκαιρίες και θέστε στόχους.

Προσπαθήστε να λειτουργείτε σωστά, μέσα στο πλαίσιο των νόμων και των κανονισμών, προσηλωμένοι στον άνθρωπο και στις ανθρώπινες σχέσεις.

Αγαπητοί Συνάδελφοι Εκπαιδευτικοί,

Σας εύχομαι να σταθείτε και φέτος με αγάπη, υπομονή και χαρά δίπλα στον κάθε μαθητή και να προσφέρετε τις γνώσεις , τις εμπειρίες και τις ευαισθησίες σας.

Αγαπητοί γονείς,

Να είστε σίγουροι πως τα παιδιά σας είναι σε ασφαλή και έμπειρα χέρια και πως το σχολείο καθώς και η Διεύθυνση θα είναι δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε. Στο νέο κύκλο γνώσεων που ανοίγει, θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ακόμη μία φορά, έτσι ώστε από κοινού όλοι μαζί να συμβάλουμε στην ενίσχυση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Εύχομαι στους μαθητές μας Καλή Πρόοδο και σε όλους μας Καλή Σχολική Χρονιά!

Ο Διευθυντής της ΔΔΕ Φλώρινας

Ιωάννου Παύλος