- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Σύσκεψη στον δήμο Αμυνταίου με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβούλιου σύσκεψη με τους Διευθυντές/τριες των σχολικών μονάδων της Β΄βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου, παρουσία του Αντιδημάρχου  και Προέδρου της Σχολικής  Επιτροπής  κ. Ιωάννη Αβραμίδη.

Ο κ. Αβραμίδης καλωσόρισε τους εκπαιδευτικούς και τόνισε την αγαστή συνεργασία αλλά και τη διάθεση της δημοτικής αρχής να συμπαρασταθεί σε προβλήματα που προκύπτουν προς όφελος πάντα της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Οι διευθυντές/τριες  με τη σειρά τους ευχαρίστησαν για τη πολύτιμη βοήθεια του τον Δήμο Αμυνταίου ως προς την  επίλυση προβλημάτων, που σχετίζονται με την  ασφάλεια, την υγιεινή και την καθημερινότητα,  ενώ παρουσιαστήκαν και καταγράφηκαν  τα ζητήματα που απασχολούν τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές ανά σχολική μονάδα. Τέλος  κατατέθηκαν προτάσεις που θα αναβαθμίσουν την παρεχόμενη ποιότητα εκπαίδευσης και θα εξασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία των σχολείων.

Ως δημοτική αρχή θεωρούμε ότι είναι σημαντικό τα σχολεία  όλων των βαθμίδων να είναι εξοπλισμένα επαρκώς, να αποτελούν προσφιλείς χώρους για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, για αυτό και έχουμε προβεί σε αποκαταστάσεις και καλλωπισμούς στο μεγαλύτερο μέρος των σχολικών μονάδων, ενώ η προσπάθειες μας θα συνεχιστούν και τους επόμενους μήνες.

Από το Γραφείο Δημάρχου