- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Το «ραντεβού με την ιστορία» έφτασε για τον Ερμή…

Η μεγάλη ώρα για τον Ερμή Αμυνταίου έφτασε. Την Κυριακή στο ΔΑΚ Φλώρινας (4:30 μ.μ.) θα υποδεχτεί τον Εργοτέλη για την τρίτη φάση του κυπέλλου Ελλάδος 2018-2019.

Αφού απέκλεισε τους κυπελλούχους ΕΠΣ Δράμας (Α.Ε. Καλαμπακίου) και ΕΠΣ Λάρισας (Οικονόμος Τσαριτσάνης), έφτασε στη φάση με τα «μεγαθήρια» όπου θα αντιμετωπίσει έναν επαγγελματικό σύλλογο, με τεράστια εμπειρία και βλέψεις για επιστροφή στη Super League.

Μπορεί οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Μαργιορίδη να μην έχουν παραστάσεις από αυτό το υψηλό επίπεδο, αλλά είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, καθώς όσο η ελπίδα θα παραμένει ζωντανή, τα όνειρα για κάτι παραπάνω πάντα θα υπάρχουν. Να θυμίσουμε πως ο νικητής περνάει στην φάση των ομίλων, όπου συμμετέχουν όλες οι ομάδες και αυτές της Super League!

Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι (για πρώτη φορά ερασιτεχνικό σωματείο απέναντι σε επαγγελματικό για επίσημη αναμέτρηση), που καλό είναι να στηρίξουν όλοι οι φίλαθλοι της περιοχής, τόσο του Αμυνταίου, όσο και της Φλώρινας στην οποία και θα πραγματοποιηθεί.

Για τους φιλάθλους του Αμυνταίου, να ενημερώσουμε πως θα υπάρξει δωρεάν μετακίνηση με λεωφορείο (το οποίο μίσθωσε συντοπίτης μας), το οποίο θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 3:30 μ.μ. από την Πλατεία Κωνσταντίνου & Ελένης για το ΔΑΚ Φλώρινας και φυσικά θα παραμένει εκεί για την επιστροφή, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Με όλα τα όπλα στην φαρέτρα του ταξιδεύει στη Φλώρινα ο Εργοτέλης

Για το κοπιαστικό ταξίδι για την Φλώρινα προετοιμάζεται ο Εργοτέλης καθώς εκεί την Κυριακή θα δώσει το πρώτο του επίσημο ματς με τον Ερμή Αμυνταίου για την Γ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Έναν ευχάριστο… πονοκέφαλο έχει ο Νίκκι Παπαβασιλείου ενόψει του πρώτου αγώνα της σεζόν. «Θα πάμε να παίξουμε σοβαρά για να πάρουμε την πρόκριση» δήλωσε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» , που δεν έχει προβλήματα απουσιών και θα επιλέξει έχοντας όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους.