- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Κυκλοφόρησε το 32ο τεύχος του Together

Μπήκαμε στην νέα σχολική και ακαδημαϊκή χρονιά με τον Όμηρο του Γιώργου Κόφτη!

Ζήσαμε μια φωτογραφική εβδομάδα παρέα με το πιο φωτεινό κορίτσι του Instagram, την Αλεξάνδρα Διονά (ashinyday). Κάναμε ένα #tb στο πιο Tropical Party του Together!

Γνωρίσαμε τον Petar Cvirn και την LOU! Συζητήσαμε με την Σύρμα Κιουπελόγλου για τον χώρο και τον κόσμο του Youtube.

Δημιουργήσαμε παρέα με φοιτητές του Πανεπιστημίου έναν ανομολόγητο, αυθεντικά φοιτητικό οδηγό με μυστικά που οι νεοφερμένοι αναμφίβολα θα εκτιμήσουν! Περάσαμε μια μέρα στο πράσινο χωριό της ΕΠΑΔΥΜ. Γνωρίσαμε την διαδικασία και λειτουργία της ΜΕΑ (Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων), στο πρώτο τεχνολογικά εξελιγμένο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Απορριμμάτων στην Ελλάδα. Ξεναγηθήκαμε στους χώρους του εργοστασίου, ανάμεσα σε ανθρώπους, διαδικασίες, μηχανήματα, εγκαταστάσεις και στάδια. Συνομιλήσαμε με τον καλλιτεχνικό σύμβουλο του ΔΗ.ΠΕ.Θέατρο Κοζάνης, Λευτέρη Γιοβανίδη για το μέλλον, το θέατρο, τη δυναμική, την τέχνη!

Γνωρίσαμε την συναρπαστική ομάδα του TEDxUniversity of Macedonia και επαναπροσδιορίσαμε την πραγματικόπτητα!

Κάναμε θόρυβο παίζοντας παρέα με τους μικρούς μας φίλους και την Μάρθα Μαυρίδου στα ΚΔΑΠ.

Ταξιδέψαμε παρέα με την Αλίκη Αναστασοπούλου στην Βόρεια Γαλλία για να μεταφέρουμε ένα Catamaran στην Λευκάδα! Τερματίσαμε το Transcontinental Race Journey παρέα με τον Γιάννη Μάσα, διανύοντας μαζί του 4.000 χιλιόμετρα.

Ανακαλύψαμε το οικολογικό αποτύπωμα της χορτοφαγίας. Μάθαμε για την νέα συνήθεια των νέων, δοκιμάσαμε την Τεχνοθεραπεία, περπατήσαμε ξυπόλυτοι, πετάξαμε για Λονδίνο, νοσταλγήσαμε το καλοκαιράκι που έφυγε. Διαβάσαμε βιβλία, ακούσαμε μουσική, είδαμε ταινίες!

Αυτά και άλλα πολλά στο Τοgether 32!

Kαλή ανάγνωση!