- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Στις λεπτομέρειες έχασε πάλι ο Ερμής Αμυνταίου, αυτή τη φορά στα Γιαννιτσά (video)

Χωρίς να είναι εμφανώς χειρότερος του αντιπάλου του – απλά έδωσε χώρο και κατοχή στον ΑΣ Γιαννιτσών – γνώρισε άλλη μια ήττα στο… γκολ, ο Ερμής Αμυνταίου. Ο τεχνικός του, Κώστας Μαργιορίδης εφάρμοσε ένα πιεστικό και αμυντικό πλάνο ενώ είχε να αντιμετωπίσει και τις βασικότατες απουσίες των Σιδηρόπουλου, Θεοδουλίδη.

Ο Ερμής βρέθηκε νωρίς (7΄) πίσω στο σκορ με κεφαλιά του Ζούρκου μετά από εκτέλεση κόρνερ, έβγαλε το πρώτο μέρος χωρίς να δεχτεί πολλές καθαρές φάσεις και είχε την καλύτερη επιθετικά στιγμή του στο 32΄ όταν ο Αθανασιαδης αστόχησε από καλή θέση.

Στο δεύτερο μέρος κλήθηκε να στερηθεί τις υπηρεσίες δύο ακόμη βασικών του λόγω τραυματισμού (Αμαραντίδης στο 60΄και Ηλιάδης στο 70΄) ακριβώς στην χρονική περίοδο που είχε αρχίσει να αναζητά εντονότερα τις πιθανότητες ισοφάρισης. Μια-δύο καλές αποκρούσεις του Ηλιόπουλου και το δοκάρι (σουτ του Μπαμπαλή στο 62΄) διατήρησαν το 1-0 με τους Αμυνταιώτες να γνωρίζουν την ήττα σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις και συγκινήσεις.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Κιούρκας) Κύρου, Μπαμπαλής, Παπασυμεών, Σέρα, Ιορδανίδης, Μουρίκι, Κοβάτσης, Κοτσαρίδης, Καραγιάννης, Ζούρκος, Παντελίδης.

ΕΡΜΗΣ (Μαργιορίδης) Ηλιόπουλος, Κουτσομήτρος (46΄ Γιορετσίδης), Δόνες, Γκάρας (46΄Χαϊτίδης), Πιριτζάους, Χαμαλίδης, Αμαραντίδης (60΄ Παπαθανασίου), Τσορλίνης, Αθανασιάδης, Βλαδίκας, Ηλιάδης (71΄ Δούμτσης).