- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Στο πλευρό του «Χαμόγελου του Παιδιού» στάθηκε το Αμύνταιο

Με πρωτοβουλία της συνδημότισσας μας Αθηνάς Μπουτάρη και την αρωγή του Δήμου Αμυνταίου, η εθελοντική ομάδα «το Χαμόγελο του παιδιού» βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην εμποροπανήγυρη Αμυνταίου, από 5 έως 7 Οκτωβρίου 2018.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του οργανισμού σε περίπτερο που παραχώρησε ο Δήμος Αμυνταίου, πληθώρα επισκεπτών ενημερώθηκε για το ευρύ φάσμα δράσεις του, ενώ είχαν τη δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία σχολικών ειδών, συμβάλλοντας στην προσπάθεια στήριξης των παιδιών.

Υπενθυμίζεται ότι «το Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζει τις πολύπλευρες δράσεις και το κοινωνικό του έργο, ενώ παράλληλα στηρίζει χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους, που έχουν ανάγκη καθημερινά.

Παράλληλα, οι εθελοντές του οργανισμού εφίστησαν την προσοχή στους πολίτες, σχετικά με φαινόμενα εξαπάτησης από επιτήδειους που διενεργούν εράνους για λογαριασμό του «Χαμόγελου του Παιδιού», εξηγώντας ότι ο οργανισμός δεν πραγματοποιεί ποτέ εράνους «πόρτα-πόρτα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι περισσότερα από 600 άτομα, πέρασαν από το περίπτερο του οργανισμού, αριθμός που ξεπέρασε κάθε αισιόδοξη προσδοκία, δικαιώνοντας συνάμα τους συντελεστές.

Γιώργος Θεοχαρίδης