- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Επιτυχημένη η επίδειξη του Shogun στο «Πατουλίδειο» των Πρεσπών (pics)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 04.11.2018 άλλη μία επίδειξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Φλώρινας SHOGUN στο Αθλητικό κέντρο Πρεσπών ΠΑΤΟΥΛΙΔΕΙΟ με την στήριξη του Δήμου Πρεσπών και του προγράμματος POLIPRESPA.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον αγιασμό , τον χαιρετισμό της Προέδρου του συλλόγου και τον χαιρετισμό του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πρεσπών Κ. Παπαδόπουλο Βασίλειο και ολοκληρώθηκε με την επίδειξη.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου προσέφεραν ένα καταπληκτικό θέαμα .Οι παρευρισκόμενοι γονείς συγγενείς και φίλοι του αθλήματος με ενθουσιασμό παρακολούθησαν και χειροκρότησαν την δίωρη επίδειξη και την προσπάθεια των παιδιών τους. Οι αθλητές κατάφεραν να αναδείξουνε την ομαδική εργασία την συνεργασία και το φίλαθλο πνεύμα.

Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμου Πρεσπών και το πρόγραμμα POLIPRESPA για τη βοήθεια ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η επίδειξη αυτή με τον καλύτερο τρόπο

Όμως η προετοιμασία συνεχίζεται και μάλιστα πυρετωδώς για τις επόμενες δραστηριότητες. Η ακριβώς επόμενη είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών στη Θεσσαλονίκη στις 18 Νοεμβρίου.