- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Μία νίκη και μια ήττα στα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΜ για τον Αριστέα Φιλώτα Αμυνταίου

Ο Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου σημείωσε τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις, στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΕΜ, επικρατώντας εκτός έδρας, του Αίαντα Κρύας Βρύσης με 3-1 σετ και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τα κορίτσια του Αριστέα μπήκαν με πολλή ενέργεια στην άμυνα και συγκέντρωση στην επίθεση, πίεσαν την υποδοχή των γηπεδούχων και πήραν εύκολα τα δύο πρώτα σετ με το ίδιο σκόρ 25-21.

Στο 3ο σετ η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς τα πολλά λάθη από πλευράς Αριστέα, επέτρεψαν στις παίκτριες του Αίαντα να κρατηθούν κοντά στον σκόρ και στο τέλος να το κατακτήσουν με 27-25.

Το 4ο σετ είχε χιτσκοκικό χαρακτήρα. Οι γηπεδούχες έχοντας τη ψυχολογία και τον κόσμο με το μέρος τους, διατήρησαν ισχνό προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του σετ (22-19), όμως στο τέλος οι παίκτριες της Νόπης Κούση αντέδρασαν και στην κυριολεξία έκλεψαν το σετ και συνάμα τους 3 βαθμούς της νίκης.

Διαιτητές: Κενανίδου – Καύκου

Σετ: 21-25, 21-25, 27-25, 27-29

Αίαντας Κρύας Βρύσης (Πέτρος Σερλίδης): Βουλγαρώνη, Μίγγου, Τσώνη, Τυριακίδου Γ. Τυριακίδου Ε., Καραγιωβάνη, Σαρτίνα, Καράι, Ιωαννίδου, Δεληγιαννίδου, Πανωργιά.

Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου (Νόπη κούση): Κατσουπάκη Μ., Μπάλι Φ., Δεληδιαμαντή, Κατσουπάκη Ε., Καπετανάκη, Γιώβη, Χαραλαμπίδου (L), Κιοσέ, Θεολογίδου, Μπάλι Μ.

Στάθηκαν καλά οι Παγκορασίδες του Αριστέα παρά την ήττα απο τον Πήγασο Κοζάνης

Παρά την ήττα στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου της κατηγορίας των Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ, με 3-1 σετ από τον Πήγασο Κοζάνης, οι αθλήτριες του Αριστέα έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, τηρουμένων των αναλογιών, καθώς 6 από τις 10 παίκτριες, αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε επίσημη διοργάνωση.

Μετά την ψυχρολουσία και την εύκολη απώλεια του 1ου σετ (25-12), τα κορίτσια του Αριστέα βρήκαν σταδιακά τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο, πάλεψαν το 2ο σετ (25-17), για να καρποφορήσουν οι προσπάθειες τους με την κατάκτηση του 3ου σετ (20-25), ενώ το 4ο σετ κατέληξε στις γηπεδούχες (25-17), με το οποίο γράφτηκε ο επίλογος του αγώνα.

Διαιτητές: Γκλούμπου – Καρανίκου

Σετ: 25-12, 25-17, 20-25, 25-17

ΑΣ Πήγασος Κοζάνης (Χαράλαμπος Κοτζατίσογλου): Γκατζαλα, Αφούρα, Μανουσαρίδου, Σάκκουλα, Χαρισίου, Τζιαναμπέτη, Καρανάνου, Χατζιάρα, Νταλάκου, Κουντουρά, Ζαρκά (L).

Αριστέας Φιλωτα Αμυνταιου (Νοπη Κούση): Μαρκοπούλου, Καπετανάκη, Λαζαρίδου, Σεμίζογλου, Κατσουπάκη, Βολτσίνη Δ. (L) Βολτσίνη Γ., Μπάλι, Κιοσε, Κερασίδου.