- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο Χρήστος Τούβε παρουσίασε στη Φλώρινα «Το Μονοπάτι της Αλήθειας 33» (video, pics)

Το νέο του βιβλίο με τον τίτλο «Το Μονοπάτι της Αλήθειας 33» παρουσίασε χθες βράδυ στη Φλώρινα ο Χρήστος Τούβε, σε μια πρωτότυπη παρουσίαση υπό τη μορφή συνέντευξης.

Πρόκειται για το δεύτερο βιβλίο του συγγραφέα, που περιλαμβάνει 33 διαφορετικές ιστορίες με γνώμονα την αλήθεια, για το πως βλέπει τον κόσμο στα 33 του χρόνια.

Παρά τις πολύ δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, αρκετοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν στην «Οδό Ονείρων» και είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και να συνομιλήσουν με τον συγγραφέα.

Ο Χρήστος Τούβε, παρέσυρε με το λόγο του το κοινό, δίνοντας μαθήματα ζωής μέσα από τα λεγόμενα του. Ευθύς και βαθιά συναισθηματικός, μίλησε για την αλήθεια, τα όνειρα, για την ίδια τη ζωή, τον αγώνα που πρέπει να δίνουμε με τον εαυτό μας ώστε να κατανοούμε τις δυνάμεις και τις αντοχές μας και να φτάνουμε στα όρια μας για να αλλάξουμε τον κόσμο προς το καλύτερο.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Γιώργος Τρυφωνόπουλος, πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμυνταίου, η Ελισάβετ Τσιναρίδου, μέλος του Συλλόγου Γυναικών Λεβαίας «Η Αλκυόνη» και η Ελένη Ιωαννίδου – Τζίτζιου, εκπρόσωπος του Νομικού Προσώπου του δήμου Αμυνταίου.

Για το βιβλίο μίλησαν οι Ευγενία Δανιηλίδου και Ιωάννα Λέκκα, μέλη του Ομίλου βιβλίου του Μορφωτικού Τμήματος του Φ.Σ.Φ «Ο Αριστοτέλης».

Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιώργος Περιβολάρης.