- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Απολογισμός 2018 από τον ΟΞΙΦ

Το 2018 σε λίγες μέρες μας αφήνει και όπως κάθε χρόνο είναι στιγμή για απολογισμό, για σχεδιασμό, για Γιορτή, για Χαρά. Το 2018 μπορεί να φεύγει, λοιπόν, αλλά «αφήνει» στην Τροπαιοθήκη του ΟΞΙΦ τον Τίτλο του Καλύτερου Σωματείου στην Ελλάδα για την 3η συνεχή χρονιά, δεκάδες Κύπελλα και Μετάλλια, ανεκτίμητη εμπειρία αλλά και άφθονη αναγνώριση και θαυμασμό από αναρίθμητους Φίλους και Φίλες Έλληνες και Ξένους, Είναι φυσικό σε μια τέτοια πορεία, να μην είναι όλοι οπαδοί μας.

Είναι απολύτως απαραίτητο, όμως, να ξεχωρίσουμε όσους «υπηρετούν» τα ίδια ιδανικά από τους FAKE. Είναι Στιγμή να διορθώσουμε τα λάθη μας, να επαναπροσδιορίσουμε τις σκέψεις και τους στόχους μας, να «οικοδομήσουμε» το Νέο Όραμά. Η γλώσσα των αριθμών μπορεί να αποτυπώσει ακριβώς την υπέροχη πορεία προς την Κορυφή για αυτό συνεχίζουμε να την αγαπάμε:

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Χορηγούς μας ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ – COFFEE BROWN – ΔΕΘ – HELEXPO – ΒΙΕΜΑΚ – ΦΛΩΡΙΝΑΙΑ ΓΗ – ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ – SWORD HELLAS – FIRE STOP ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Από το Δ.Σ.