- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχές από τον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα Αχλάδας

Με την ευκαιρία του εορτασμού των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς επιθυμώ να εκφράσω σε όλους εσάς τις πιο θερμές ευχές μου για υγεία, αγάπη και αισιόδοξη προοπτική.

Το 2019 να είναι χρόνος νέας αρχής και δημιουργίας παρά τις δυσκολίες και τους προβληματισμούς, καθώς επίσης και επαναφοράς στην αξιακή βάση που ως Έλληνες πάντοτε είχαμε.

Οι μέρες που περνάμε είναι δύσκολες και σε ένα τέτοιο κλίμα, το να ευχηθεί κανείς απλά και τυπικά λόγω των ημερών δεν έχει και μεγάλη σημασία.Οι ευχές πρέπει να είναι αληθινές και να βγαίνουν από την καρδιά μας.

Γι’ αυτό εγώ θέλω να ευχηθώ σε όλους και σε όλες, να περάσετε όσο πιο χαρούμενα και ζεστά μπορείτε αυτές τις γιορτινές μέρες, κοντά στην οικογένεια και τους δικούς σας ανθρώπους και να προσπαθήσετε, στο πλαίσιο του δυνατού, να ξεχαστείτε για λίγο από τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις σας.Πρέπει όλοι να πάρουμε δύναμη, ο ένας από τον άλλον και να πιστέψουμε ότι όσο και αν το μέλλον φαντάζει δύσκολο, θα το αντιμετωπίσουμε με θάρρος και με την δύναμη της ελπίδας.Ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

Χρόνια Πολλά και ο Καινούριος Χρόνος εύχομαι πραγματικά να σας βρει όλους υγιείς, δυνατούς και ευτυχισμένους.

Με εκτίμηση

Ο ιερέας

π. Αθανάσιος Νικολόπουλος