- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Συνταξιούχων Δασκάλων & Νηπιαγωγών Φλώρινας (video, pics)

Στο κλίμα των γιορτινών ημερών που έρχονται, ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δασκάλων και Νηπιαγωγών Φλώρινας διοργάνωσε επιτυχημένα τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του, στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Λύγκος».

Στη γιορτή τον τόνο έδωσαν οι καθηγητές και οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου, που παρουσίασαν ένα εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα.

Η πρόεδρος του συλλόγου Ντίνα Πουλπούλογλου καλωσόρισε και ευχαρίστησε όσους και όσες παρευρέθηκαν, αλλά και όσους συνέβαλλαν στη διοργάνωση της γιορτής.

Το νόημα της εκδήλωσης απέδωσε με την ομιλία της η αντιπρόεδρος του συλλόγου, Μάγδα Μάγγου, που αναφέρθηκε στο μήνυμα των Χριστουγέννων.

Εκ μέρους του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου μίλησε ο υποδιευθυντής Νίκος Οικονόμου, που ευχαρίστησε τον σύλλογο για την πρόσκληση.

Την γιορτή παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Αντωνιάδης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας Πέτρος Σερίδης, η πρόεδρος του νομικού προσώπου του δήμου Γιώτα Γαϊγάνη και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κίμωνας Σαββάκης.