- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η Νέα Δημοκρατία προετοιμάζεται για το συνέδριο της – Στη Φλώρινα ο Κώστας Σκρέκας (video, pics)

Στη Φλώρινα βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Σκρέκας, στο πλαίσιο περιοδείας του στην περιοχή ενόψει του 12ου Συνεδρίου του κόμματος στις 14 – 16 Δεκεμβρίου.

Ο κ. Σκρέκας μίλησε στα μέλη της νομαρχιακής συνέλευσης, ενώ νωρίτερα σε συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε σε μια σειρά ζητημάτων με κυρίαρχο το ενεργειακό και την οικονομία.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. έκανε λόγο για μια χαμένη τετραετία για την Ελλάδα κατά την οποία η κυβέρνηση μοίρασε πόνο και δάκρυα. «Η χώρα σήμερα είναι σε μια πολύ χειρότερη κατάσταση από το 2014 και παραμένει αγκιστρωμένη και εγκλωβισμένη σε συμφωνίες της κυβέρνησης με τους θεσμούς που προβλέπουν ένα δυσοίωνο μέλλον».

Αναφέρθηκε στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς, στην αύξηση των φόρων, στην υποσχεσιολογία της κυβέρνησης, στη μη παραγωγή πλούτου και γενικότερα στη στασιμότητα της οικονομίας, στους ελεύθερους επαγγελματίες και στους αγρότες.

Για τη ΔΕΗ, ο κ. Σκρέκας έκανε λόγο για «οριακή κατάσταση» και για το ότι «μπαίνει μέσα ένα εκατομμύριο για κάθε μέρα λειτουργίας».

Για τον ΑΗΣ Αμυνταίου τόνισε πως εδώ και τέσσερα χρόνια είχε αφεθεί από την κυβέρνηση και πως η παράταση που δόθηκε δεν αποτελεί οριστική λύση. «Οριστική λύση είναι ο σταθμός αυτός να λειτουργήσει τουλάχιστον σε μεσοπρόθεσμο διάστημα ώστε να υπηρετεί και να παρέχει ηλεκτρική ενέργεια, αλλά και να συνεχίσει να έχει αυτές τις σταθερές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας που έχει ανάγκη η περιοχή».

Καλωσορίζοντας τον ο βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης υπογράμμισε πως «μεταφέρουμε στη νομαρχιακή συνέλευση του μήνυμα του Συνεδρίου, που είναι ένα μήνυμα νίκης. Η Νέα Δημοκρατία, με το πρόγραμμα, τις ιδέες, τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει, στέλνει το μήνυμα της νίκης και της ελπίδας».

Δείτε στο παρακάτω video αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη: