- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ιστορίες Μυστηρίου για παιδιά: Ένα επαναστατικό παιχνίδι μυστηρίου με κάρτες!

Τα Livebooks παρουσιάζουν το πρώτο παιχνίδι μυστηρίου καρτών, ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, στην Ελλάδα!

30 ιστορίες… 30 διάσημοι επιστήμονες…30 μυστήρια που πρέπει να λυθούν από τους επίδοξους ντετέκτιβ! Είσαι ένας από αυτούς;

Πρόκειται για ένα παιχνίδι καρτών που ενισχύεται με την εκπληκτική τεχνολογία της Επαυξημένης Πραγματικότητας (Augmented Reality), χωρίς όμως η χρήση των φορητών συσκευών να είναι απαραίτητη! Ένα άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι που θα λατρέψουν τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι! Ο κανόνας είναι μόνο ένας, διαβάζεις τη λύση του μυστηρίου και απαντάς στις ερωτήσεις των ντετέκτιβ μόνο με ναι ή όχι. Για να λύσεις τα μυστήρια που συνέβησαν σε 30 γνωστούς επιστήμονες και εφευρέτες που άλλαξαν την ιστορία, πρέπει να έχεις ομαδικό πνεύμα, να ξέρεις να συνεργάζεσαι και να ακούς προσεκτικά!

Διάβασε το τίτλο του μυστηρίου στους ντετέκτιβ και το παιχνίδι ξεκινάει αμέσως. Προσπάθησε να τους δώσεις μόνο τα στοιχεία που χρειάζονται και όχι τη λύση. Μόλις ολοκληρωθεί μία ιστορία συνέχισε να διασκεδάζεις με τον Πίτερ, ένα πραγματικό ντετέκτιβ σε 3D! Χρησιμοποίησε τη δωρεάν εφαρμογή που συνοδεύει το παιχνίδι και παρακολούθησε μαζί με τους φίλους σου, τον Πίτερ στο εργαστήριό του, να διηγείται την αληθινή ιστορία του κάθε επιστήμονα!

Απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού αλλά και όσους αισθάνονται ακόμα παιδιά! Η θεματολογία του παιχνιδιού, στοχεύει στην εξοικείωση των μικρών μας φίλων, με σπουδαίους επιστήμονες και εφευρέτες. Πραγματικά στοιχεία που συνθέτουν τη ζωή, τα επιτεύγματα αλλά και τα λάθη όλων αυτών που έφεραν επανάσταση στον χώρο των θετικών επιστημών. Τονίζοντας πως όλοι αυτοί ήταν κάποτε παιδιά!

Το παιχνίδι υπογράφει η γνωστή ομάδα των Livebooks, οι οποίοι με αξιοπιστία και μεράκι, φέρνουν σε κάθε σπίτι που υπάρχουν παιδιά, έμπνευση, δημιουργικότητα και πολλά μυστήρια!

Μυστήρια που θα σε προβληματίσουν!

Μυστήρια που θα σε συναρπάσουν!

Μυστήρια που θα σε ταξιδέψουν!

“Αυτό το παιχνίδι τα έχει όλα! Μυστήριο, ομαδικό πνεύμα, φάρσες και έναν πραγματικό ντετέκτιβ!”

Οδηγίες για τη χρήση της εφαρμογής που συνοδεύει το παιχνίδι

Χαρακτηριστικά παιχνιδιού

Χαρακτηριστικά εφαρμογής