- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Πανηγυρική έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου Φλώρινας με συναυλία της Τάμτα

Με το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική Πλατεία της Φλώρινας (Κανόνια), την Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2018, ξεκινά επισήμως το φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων που διοργανώνει η Δημοτική αρχή για μικρούς και μεγάλους, για τους δημότες και τους πολυάριθμους επισκέπτες του Δήμου Φλώρινας.

Ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος, θα απευθύνει ευχές, θα αναφερθεί στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων και θα τελέσει την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με το εξαιρετικό τοπικό rock συγκρότημα «Funk Me Up» και θα ολοκληρωθεί με τη μεγάλη συναυλία της δημοφιλούς ερμηνεύτριας Τάμτα.

Η Τάμτα, μαζί με την μπάντα της, υπόσχονται μια μαγική γιορταστική βραδιά με ένα καταπληκτικό πρόγραμμα, όπου οι πιο πρόσφατες διεθνείς και ελληνικές επιτυχίες διαδέχονται ερμηνείες πιο διαχρονικών τραγουδιών σε ένα εμπνευσμένο μουσικό ταξίδι ανάμεσα στο σήμερα και το χθες.

Από το πρόγραμμα δεν θα λείπουν οι μεγαλύτερες επιτυχίες της Τάμτα, όπως: «Φταις», «Δεν τελειώνει έτσι η αγάπη», «Αγάπησε με», «Θάρρος ή αλήθεια», «Σ’ όποιον αρέσει», «Egoista», «Tonight», «Ζήσε το απίστευτο», «Πάρε με», «Σ’ αγαπάω» και το «Ήλιους και Θάλασσες» και «Αρχές Καλοκαιριού», η μεγάλη της επιτυχία που κατέκτησε το Νο1 του ελληνικού airplay chart.

H Δημοτική αρχή Φλώρινας και η δημοφιλής καλλιτέχνιδα Τάμτα, το πιο φωτεινό πρόσωπο της Ελληνικής pop σκηνής, με την εξαιρετική φωνή και τις ιδιαίτερες εμφανίσεις της, σας προσκαλούμε σε ένα μοναδικό εορταστικό live party που θα μείνει αξέχαστο!

Ώρα έναρξης 20.00 μμ.

Είσοδος ελεύθερη

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ