- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Το Επιμελητήριο Φλώρινας διοργανώνει τη συμμετοχή επιχειρήσεων σε εκθέσεις

Το Επιμελητήριο Φλώρινας σε συνεργασία με την Αστική Εταιρεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας Κοζάνης και την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν τη συμμετοχή των τοπικών επιχειρήσεων στις παρακάτω εκθέσεις:

  1. Στη Διεθνή Έκθεση «Constructions –ΧΡΩΜΑ ΜΟΝΩΣΗ- ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ» και την «15η SAVE ENERGY», που θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 3 Μαρτίου 2019 στο χώρο της κρατικής έκθεσης ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. Οι εκθέσεις αυτές που γίνονται παράλληλα στον ίδιο χώρο είναι καθιερωμένες και γνωστές, με μεγάλη επισκεψιμότητα (000- 15.000 επαγγελματίες και κοινό εκ των οποίων περίπου 5.000 είναι μέλη της Ομοσπονδίας Εργοδοτών Βιομηχάνων Κύπρου). Όσα μέλη από τον κλάδο των κατασκευών και της Ενέργειας ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να το δηλώσουν στο Επιμελητήριο Φλώρινας έως την Πέμπτη 10/1/2019.
  2. Στην 28η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Συσκευασίας «DETROP» και στην 7η Διεθνή Έκθεση Οίνου «OENOS 2019», που θα πραγματοποιηθεί από 2 έως 4 Μαρτίου 2019, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Δηλώσεις συμμετοχής στο Επιμελητήριο Φλώρινας έως την Πέμπτη 10/1/2019.
  3. Στη διεθνή έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Food Expo 2019», που θα πραγματοποιηθεί στον Εκθεσιακό χώρο του Metropolitan Expo στην Αθήνα από 16 ως 18 Μαρτίου Δηλώσεις συμμετοχής στο Επιμελητήριο Φλώρινας έως την Παρασκευή 7/1/2019 .
  4. Στη Διεθνή έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ» (πρώην Domotec) που αφορά τον κλάδο των κατασκευών και ενέργειας, που θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα στις αρχές Απριλίου. Όσα μέλη από τον κλάδο των κατασκευών και της Ενέργειας ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να το δηλώσουν στο Επιμελητήριο Φλώρινας έως την Παρασκευή 25 /1/2019.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος ως εκθέτες σε ενιαίο χώρο, θα πρέπει να υποβάλλουν εγκαίρως σχετική αίτηση στο Επιμελητήριο Φλώρινας. Πληροφορίες εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο: 2385022466.