- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο δήμαρχος Αμυνταίου για τον αποχιονισμό του δήμου

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους Αντιδημάρχους, τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, τους Προϊσταμένους, τα Στελέχη και τους Υπαλλήλους του Δήμου Αμυνταίου για την πολύτιμη συνδρομή τους και την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια του αποχιονισμού. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους χειριστές των μηχανημάτων που υπερέβαλλαν εαυτούς και εργάστηκαν σκληρά κάτω από αντίξοες συνθήκες, ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή πρόσβαση και μετακίνηση ακόμα και στις πιο ορεινές και δύσβατες περιοχές του Δήμου.

Βασικός στόχος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου ήταν εκτός των άλλων η ασφαλής μετακίνηση και εξυπηρέτηση όλων των δημοτών, των επισκεπτών και κυρίως των ατόμων με προβλήματα υγείας. Οι δρόμοι παρέμειναν ανοικτοί παρά τις εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες που επικρατούσαν τις τελευταίες τρεις ημέρες.

Οι όποιες αντίθετες φωνές, που ζητούσαν ευνοϊκότερη μεταχείριση σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπολίτες μας σε ιδιωτικούς-επαγγελματικούς χώρους, θεωρούμε ότι ενείχαν σκοπιμότητα, να υποβαθμίσουν τις συντονισμένες ενέργειες, τον ορθό προγραμματισμό και να πλήξουν το κύρος της παρούσας Δημοτικής αρχής.

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου

Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης