- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ενημέρωση για την πορεία του αναδασμού στην τοπική κοινότητα Βαρικού

Την Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο Κέντρο Νεότητας Βαρικού, του Δήμου Αμυνταίου, στην οποία έγινε ενημέρωση από την τοπογραφική υπηρεσία της Φλώρινας, που αφορούσε την πορεία και την εξέλιξη του αναδασμού.

Στη συγκέντρωση υπήρξε διάλογος και συζήτηση μεταξύ της υπηρεσίας και των πολιτών, όπου διατυπώθηκαν πολλές ερωτήσεις στις οποίες δόθηκαν όλες οι απαντήσεις. Οι ερωτήσεις αφορούσαν τα ζητήματα των πολιτών και τις απορίες τους σχετικά με τα θέματα του αναδασμού και η κατατόπισή τους ήταν αρκετά ικανοποιητική. Η συζήτηση που έλαβε χώρα ήταν μεγάλης διάρκειας, χωρίς την εμφάνιση ιδιαίτερων εντάσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκέντρωση αυτή ήταν παρών ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γέρου Κώστας, ο οποίος συνομίλησε με τους κατοίκους του χωριού καθώς και ο Αντιδήμαρχος Αμυνταίου, κ. Ιωάννου Χρήστος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθηκαν στη συγκέντρωση και ιδιαίτερα την Τοπογραφική υπηρεσία και διεύθυνση καθώς και τις δύο επιτροπές του αναδασμού. Η συμβολή τους και η ενημέρωσή τους ήταν ιδιαίτερα σημαντική και κατατοπιστική γι’ αυτό και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για το χρόνο που μας διέθεσαν.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βαρικού
Κολέτσας Αποστόλης