- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Γιάννης Βοσκόπουλος: «Δεν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Φλώρινας» (video)

Την οριστική και αμετάκλητη απόφασή του να μη θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για το αξίωμα του δημάρχου Φλώρινας έκανε γνωστή, με δήλωσή του on camera, ο Γιάννης Βοσκόπουλος.

Όπως δήλωσε, πριν από μερικές ημέρες είχε συνάντηση με όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, στους οποίους γνωστοποίησε αυτήν την απόφαση και τους δήλωσε «ότι είναι ελεύθεροι να πράξουν ο καθένας όπως νομίζει και αν αποφασίσουν να επιλέξουν ένα άτομο από το συνδυασμό και να το στελεχώσουν οι υπόλοιποι, τότε θα στηρίξω αυτό το άτομο».

«Δεν υπάρχουν δαχτυλίδια» είπε ερωτηθείς σχετικά. «Θα πρέπει μεταξύ τους οι σύμβουλοι να αποφασίσουν αν θέλουν κάποιον να ηγηθεί να τον επιλέξουν και εγώ θα είμαι μαζί τους».

Όσον αφορά το λόγο που τον οδήγησε σ’ αυτήν την απόφαση ο κ. Βοσκόπουλος τόνισε: «Νομίζω ότι μετά από δύο θητείες θα είναι καλό να αποχωρήσω για να βγουν μπροστά και καινούργιοι άνθρωποι. Νομίζω ότι έχω επιτελέσει ένα σημαντικό έργο για το δήμο Φλώρινας, έχω κάνει αρκετά έργα και έχω έτοιμες πολλές μελέτες που θα υλοποιηθούν στο μέλλον».

Αναφορικά με το πολιτικό του μέλλον τόνισε πως «αν με επιλέξει ο κ. Πρόεδρος να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο ως υποψήφιο βουλευτή, με χαρά θα αποδεχθώ την πρόταση αυτή και θα συμμετάσχω στις εθνικές εκλογές».