- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

ΝΟΔΕ Φλώρινας: κ. Σέλτσα, είστε βουλευτής Φλώρινας ή απλά βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ που υποτάσσεται στις στενές κομματικές γραμμές;

Την ώρα που η κοινωνία της Φλώρινας νοιώθει για άλλη μια φορά την αδικία στο πετσί της, την ώρα που ο τόπος μας δέχεται άλλο ένα «χτύπημα», την ώρα που κινδυνεύουμε να χάσουμε όσα δικαιούμαστε στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ο βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σέλτσας εκφράζει την «ικανοποίησή» του και συντάσσεται πλήρως με τους άλλους έξι κυβερνητικούς βουλευτές της Δυτικής Μακεδονίας στο θέμα της συνένωσης Πανεπιστημίου και ΤΕΙ.

Πλέον, καμία έκπληξη δεν μας προκαλεί η στάση του. Δυστυχώς, για τη Φλώρινα, ο κ. Σέλτσας έχει πάψει εδώ και καιρό να προασπίζεται τα συμφέροντα των κατοίκων της, αλλά μονάχα αυτά του κομματικού του χώρου.

Είναι αδιανόητο να μην προβάλει την παραμικρή φωνή αντίστασης στο ενδεχόμενο η Φλώρινα να μην έχει 7 τμήματα στο νέο τριτοβάθμιο εκπαιδευτικό ίδρυμα (όσα δηλαδή προβλέπονταν από το πόρισμα του Πανεπιστημίου), αλλά αντιθέτως να έχει μόλις 5 και μελλοντικά ίσως και 4!

Είναι αδιανόητο να συντάσσεται με τους βουλευτές της Κοζάνης, οι οποίοι πανηγυρίζουν στα τοπικά ΜΜΕ για την αύξηση του αριθμού των τμημάτων σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα (τμήματα που αφαιρούνται από τη Φλώρινα).

Τελικά, κ. Σέλτσα, είστε βουλευτής Φλώρινας ή απλά βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ που υποτάσσεται στις στενές κομματικές γραμμές, ακόμα κι αν αυτές είναι αντίθετες με το συμφέρον του τόπου μας;

 

Γραφείο τύπου

ΝΟΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ