- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Τι απαντάει ο Κ. Σέλτσας στον ιερέα που ζήτησε τη δημόσια μετάνοια του για την προδοσία της Μακεδονίας (video)

Αίσθηση έχει προκαλέσει ο ιερέας που ζήτησε την δημόσια μετάνοια του βουλευτή Φλώρινας στου ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Σέλτσα για τη Συμφωνία των Πρεσπών με εκείνον να τον χαρακτηρίζει τραμπούκο.

Ο ιερέας προέβη σε μια σύντομη ομιλία, όταν και σε κάποια στιγμή, προέτρεψε το βουλευτή Φλώρινας Κώστα Σέλτσα σε δημόσια μετάνοια για το αμάρτημα της προδοσίας της πατρίδας, για το θέμα της Μακεδονίας.

Ο βουλευτής, μιλώντας στην ΕΡΤ χαρακτήρισε τον ιερέα ακροδεξιό και τραμπούκο και προανήγγειλε ότι θα δώσει στη δημοσιότητα τις επιστολές που έχει στείλει ο ίδιος στον Μητροπολίτη και του ζητάει να τον συνετίσει.

Ο κ. Σέλτσας είπε: «Στην Φλώρινα βρισκόμαστε σε έναν θρησκευτικό μεσαίωνα που συνεχίζεται εδώ και δεκαετίες. Η εκκλησία αντίθετα από αυτά που πρεσβεύει έχει δώσει δείγματα γραφής μίσους. Εγώ λυπάμαι γιατί ο σεβασμιότατος Θεόκλητος είναι ένας ήπιων τόνων ιερέας, αλλά δεν μπορεί πλέον να ελέγξει τους ιερείς του».

«Ο συγκεκριμένος ιερέας είναι τραμπούκος γιατί είναι απόστρατος στρατιωτικός. Μετά την αποστρατεία του δεν ήξερε τι να κάνει και είπε να γίνει ιερέας για να προσφέρει την εξουσία του. Ο ίδιος ιερέας, μετά από ένα συλλαλητήριο, πήγε στην είσοδο της πολυκατοικίας των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ και κρέμασε αυγά. Αυτόν τον τραμπουκισμό το κατήγγειλα με επιστολή μου στον Δεσπότη. Δεν πήρε μέτρα. Τώρα θα συντάξω και νέα επιστολή και θα δώσω στη δημοσιότητα και την παλιά, μήπως πάρει μέτρα.

Υπάρχουν ακροδεξιές φατρίες ανάμεσα στους ιερείς στη Φλώρινα και μάλιστα υπερτερούν», κατέληξε ο βουλευτής.

Πηγή: enikos.gr