- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

«Τραγούδια και χοροί ελευθερίας 2019» στον ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης» (pics)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση «ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 2019» του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», στην κατάμεστη Αίθουσα Θεάτρου του Συλλόγου, την Τετάρτη 20/03/2019, αφιερωμένη στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την Επανάσταση του 1821.

Με την έναρξη της εκδήλωσης το μέλος του ΔΣ του ΦΣΦΑ κ. Βασίλειος Άμπας, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε με συντομία στη σημασία της διπλής εορτής. Ακολούθησε το εορταστικό πρόγραμμα, χωρισμένο σε δύο μέρη:

Στο Α’ Μέρος συμμετείχαν το Τμήμα Προχορωδίας της Παιδικής Χορωδίας «Δημήτρης Λιώτσης», και το Παιδικό Φωνητικό Σύνολο «Αλεξάνδρα Λιώτση» του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», υπό τη διεύθυνση της μαέστρου κ. Σοφίας Μούλη. Την παρουσίαση του προγράμματος τραγουδιών είχε ο Ευθύμιος Ψαλλίδας.

Στο Β’ Μέρος συμμετείχαν τα Παιδικά Τμήματα Χορού του Τμήματος Εθνογραφίας και Χορού του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» με υπεύθυνη την κ. Ελευθερία Τρύφων. Την παρουσίαση του επιμέρους Τμημάτων προγράμματος τραγουδιών, είχε η κ. Αλίκη Τζώτζη.

Η εκδήλωση έκλεισε με όλα τα Τμήματα να τραγουδάνε -μαζί με το κοινό- και να χορεύουν, στη συνέχεια, το «Μακεδονία Ξακουστή».