- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Διακοπές ηλεκτροδότησης αύριο, Πέμπτη, στην πόλη της Φλώρινας

ρη διακοπή:

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών κατασκευών, την Πέμπτη 11.04.2019 και για το διάστημα από 08:30 έως 13:30 θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης εντός της πόλης της Φλώρινας και συγκεκριμένα στις οδούς: Αντιπάτρου, Βουκεφάλα, Γκότση, Δοξάτου, Εθν. Αιμιλιανού, Ιωαννίνων, Καυκάσου, Κοντοπούλου, Κρατερού, Λαχανά, Τέρμα Αβέρωφ καθώς και στην περιοχή του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας (κάτω κτήριο).

ρη διακοπή:

Για τον ίδιο λόγο, την ίδια μέρα και για το διάστημα από 08:30 έως 12:30 θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης εντός της πόλης της Φλώρινας και συγκεκριμένα στις οδούς: 28ης Οκτωβρίου, 33ου Συντ. Πεζικού, Αγ. Λαύρας, Αγ. Παρασκευής, Βαρνούντος, Καβάλας, Πελοπίδα, Περικλέους, Χρηστίδου, καθώς και στις περιοχές πλησίον των Ξενοδοχείων Φαίδων και Φιλίππειον.

Ολιγόλεπτες διακοπές:

Επίσης, εντός των διαστημάτων από 08:30 έως 09:00 και από 13:00 έως 13:30, θα υπάρξουν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτροδότησης εντός της πόλης της Φλώρινας και συγκεκριμένα στο Βόρειο και Δυτικό τμήμα της, ενδεικτικά στις περιοχές που συνορεύουν με: Κτήριο Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (παλιά Νομαρχία), Λεωφόρο Κ. Καραμανλή (και οι σχολικές μονάδες επί της οδού), Οδούς Αριστοτέλους, Αρριανού, Βογατσικού, Καραβίτη, Κοζάνης, Ολυμπιάδος, Πέλλης, Ταξ. Π.Τσάμη.

Παρακαλούνται οι ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού καθώς και οι καταναλωτές με ευαίσθητες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, να λάβουν υπόψη τα παραπάνω.

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Περιοχή Φλώρινας