- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Επίσκεψη του Γυμνασίου Βεύης και Αμμοχωρίου στο 1ο Ε.Κ. και 1ο ΕΠΑ.Λ. Φλώρινας

Στα πλαίσια του προγράμματος του Υπουργείου Παιδείας «Επισκέψεις μαθητών/-τριών Γ΄ Γυμνασίου και Α΄ ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. σε Σχολικές Μονάδες ΕΠΑ.Λ. και Εργαστηριακά Κέντρα», την Πέμπτη 18/04/2019 οι μαθητές του ΓυμνασίουΒεύης και Αμμοχωρίου επισκέφθηκαν το 1ο Ε.Κ. και 1ο ΕΠΑ.Λ. Φλώρινας, προκειμένου να ενημερωθούν γύρω από τη δομή, τις υποδομές, τη λειτουργία και τις κατευθύνσεις του σχολείου μας καθώς και τις μελλοντικές προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης.

Οι υπεύθυνοι καθηγητές των ειδικοτήτων ενημέρωσαν τους μαθητές για τους κύκλους σπουδών της Α΄ τάξης, τους Τομείς της Β΄ Τάξης και τις Ειδικότητες της Γ΄ τάξης. Παράλληλα, ξεναγήθηκαν στα εξειδικευμένα και σύγχρονα εργαστήρια των αντίστοιχων Τομέων – Ειδικοτήτων όπως:

1. Πληροφορικής
2. Δομικών Έργων
3. Γεωπονίας Τροφίμων και Διατροφής
4. Βρεφονηπιοκομίας
5. Νοσηλευτικής
6. Διοίκησης και Οικονομίας
7. Μηχανολογίας
8. Οχημάτων
9. Ηλεκτρολογίας – Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού

Ελπίζουμε η ενημέρωση των μαθητών να ήταν διαφωτιστική και να συμβάλλει θετικά στον επαγγελματικό προσανατολισμό των παιδιών.

Ευχαριστούμε πολύ τη Διεύθυνση, το σύλλογο διδασκόντων και ιδιαίτερα τους συνοδούς καθηγητές του Γυμνασίου Βεύης που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας.

Η Δ/ντρια του 1ουΕ.Κ Φλώρινας
Μαρνέρη Ευγενία
και ο σύλλογος Διδασκόντων