- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ικανοποιητική εμφάνιση του ΣΟΧ Φλώρινας στο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου Μακεδονίας – Θράκης (pics)

Ικανοποιητική ήταν η εμφάνιση του ΣΟΧ  Φλώρινας στο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου Μακεδονίας Θράκης που διοργανώθηκε από την  Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης, στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης το Σάββατο 13 Απριλίου. Το πρωτάθλημα διεξήχθη σε μια κλειστή διαδρομή των 750m χωρίς υψομετρικές διαφορές.

Οι πανκορασίδες στις οποίες συμμετείχε η Γεωργία Δούκα κλήθηκαν να κάνουν 20 στροφές (15km) με την αθλήτρια του ΣΟΧ να βρίσκετε μονίμως αποσπασμένη από τις πρώτες κιόλας στροφές στο γκρουπ τον τεσσάρων πρώτων αθλητριών. Δυστυχώς λίγο πριν την ολοκλήρωση τις 18ης  στροφής η Γεωργία είχε μια πτώση με αποτέλεσμα να χάσει την διεκδίκηση για την τριάδα και να τερματίσει 5η.

Ποιο δύσκολα ήταν τα πράγματα για τον Γιάννη Μούτσιο  o οποίος είχε να αντιμετωπίσει τον πολύ έντονο ρυθμό που επέβαλαν οι αθλητές της κατηγορίας mini μεγάλων- 13 στροφές (9,7km)- και κατάφερε να τερματίσει 12ος.

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση των μικρών Παύλου Πολπατζή και Κατερίνας Σβάρνα οι οποίοι ήταν αρκετά επιθετικοί και «κυνήγησαν» τον αγώνα των mini μικρών – 8 στροφές (6km)- με τον Παύλο να τερματίζει στην 4η θέση στα mini μικρά αγόρια και την Κατερίνα επίσης την 4η  θέση στα mini μικρά κορίτσια.

Είναι η πρώτη φορά που τα «μικρά» του ΣΟΧ συμμετείχαν σε αγώνα ποδηλασίας  δρόμου και τόσο οι  αγωνιστικές του ικανότητες όσο και τα αποτελέσματα που έφεραν αξίζουν συγχαρητήρια.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους αθλητές, τους γονείς τους και τους προπονητές θερμά συγχαρητήρια!

Για το Δ.Σ.
Γρηγοριάδης Γεώργιος