- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Κατάθεση υποψηφιότητας για το Δ.Δ Άνω Κλεινών

Φίλες και φίλοι μου συγχωριανοί

Υπέβαλα σήμερα την αίτησή μου στο Πρωτοδικείο Φλώρινας για τη διεκδίκηση της θέσης του Προέδρου στο Δ.Δ Άνω Κλεινών.

Για όσους δε με γνωρίζουν, είμαι ο Αθανάσιος (Νάσος) Παπαδάκης εκπαιδευτικός, παντρεμένος με τη Μαρία-Ευθυμία Δούπα και μόνιμος κάτοικος του χωριού μας.

Κατέθεσα την αίτηση σήμερα με βαρύ αίσθημα ευθύνης απέναντί σας,  γιατί η κοινότητά μας χρειάζεται να κάνει πολλά βήματα μπροστά σε όλους τους τομείς.

Πρωταρχικό μου μέλημα θα είναι η συνοχήτου κοινωνικού μας ιστού, ο οποίος θεωρώ πως τα τελευταία χρόνια έχει διαρραγεί ανεπανόρθωτα. Αν με τιμήσετε με την ψήφο σας, θα προσπαθήσω να διορθώσω αυτό το πρόβλημα,με το να είμαι Πρόεδρος για όλους τους συγχωριανούς μου,γιατί η ενότητα και η ομογένεια των κατοίκων στις μικρές κυρίως κοινότητες,είναι βασική αρχήπροόδουκαι ποιοτικής ζωής!

Ας μην ξεχνάμε πως, το καλό και το κακό έχουν αντίκτυπο σε όλους μας.Μέσα από την ενότητα, τη συνεννόηση και την κοινή λήψη αποφάσεων σε σημαντικά θέματα που αφορούν την κοινότητά μας, θα μπορέσουμε να κάνουμε το χωριό μας καλύτερο με δράσεις πολιτισμού, περιβάλλοντος, αθλητισμού και αειφορίας, χωρίς βέβαια να ξεχνάμε  τα αυτονόητα, τα οποία είναι υποχρέωση του Προέδρου, όπως το νερό,η έγκαιρη διάθεση των ξύλων για τις ατομικές ανάγκες,ο επαρκής φωτισμός και όλα αυτά που κάνουν τη ζωή και την καθημερινότητά μας ποιοτική και αξιοπρεπή.

Γι’ αυτούς τους λόγους και πολλούς ακόμη θα ήθελα να με στηρίξετε με την ψήφο σας. Για να κάνουμε μια νέα αρχή στην κοινότητά μας.Μια νέα αρχή για εμάς τους ίδιους, γιατί θεωρώ πως πραγματικά το αξίζουμε.

Λόγω των ημερών θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους συγχωριανούς μου, όπου αυτοί κι αν βρίσκονται, καλό Πάσχα. Τα Πάθη και η Ανάσταση του Κυρίου να μας θυμίζουν την Ταπεινότητα και την Αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας, έτσι ώστε να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο!

Με εκτίμηση

Αθανάσιος (Νάσος) Στ. Παπαδάκης