- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας ο Δημήτρης Θεοφανίδης – Για πλαστή υπογραφή κάνει λόγο ο Πέτρος Σερίδης (video, pics)

Με επεισοδιακό τρόπο πραγματοποιήθηκε η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας για την αλλαγή του προέδρου του σώματος, με αποχωρήσεις συμβούλων, αλλά και αμφισβητήσεις σχετικά με τον τρόπο συζήτησης και ψήφισης των θεμάτων.

Η ένταση προκλήθηκε στο πρώτο θέμα, που αφορούσε στην αποδοχή της παραίτησης του πρώην προέδρου Πέτρου Σερίδη. Ο ίδιος ο κ. Σερίδης ζήτησε το λόγο, ισχυριζόμενος πως δεν έχει βάλει υπογραφή στην παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και πως αυτή είναι πλαστή, αλλά και πως έχει καταθέσει ήδη αγωγή για το θέμα.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Στάθης Κωνσταντινίδης ζήτησε να τοποθετηθεί ο κ. Σερίδης, κάτι που ζήτησε και ο πρώην αντιδήμαρχος Χρήστος Μπαρδάκας.

Όπως ανέφερε ο προεδρεύων στη συνεδρίαση, Γιώργος Απιδόπουλος, κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται καθώς πρόκειται για ειδική συνεδρίαση, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας και ο κ. Μπαρδάκας.