- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ολοκληρώθηκε το τριήμερο σύμπραξης των Μουσικών Σχολείων Αμυνταίου και Κατερίνης (pics)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τριήμερο σύμπραξης των Μουσικών Σχολείων Αμυνταίου και Κατερίνης που ξεκίνησε την Παρασκευή 12/4 με τον Ακάθιστο Ύμνο στον Ι.Ν. Αγίου Κων/νου και Ελένης Αμυνταίου, συνεχίστηκε με τη κοινή συναυλία στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου το Σάββατο 13/4 και κορυφώθηκε την Κυριακή 14/4 με τη συμμετοχή στη Θεία Λειτουργία, στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Φλώρινας.

Η Δ/νση του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου ευχαριστεί θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φλωρίνης κο Θεόκλητο, με τις ευχές και τη στήριξη του οποίου πραγματοποιήθηκε το τριήμερο, τον Δήμο Αμυνταίου για την παραχώρηση της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου και την εκπροσώπησή του στις εκδηλώσεις, τους ιερείς του Αμυνταίου, πατέρα Σεβαστιανό και πατέρα Γεώργιο για τη φιλοξενία στο ναό και το αγκάλιασμα των παιδιών της Κατερίνης, καθώς και το Σύλλογο Γονέων του Μουσικού Αμυνταίου για τη στήριξη στις εκδηλώσεις.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά και τους καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης για την όμορφη εμπειρία της γνωριμίας και της μουσικής μας συνύπαρξης αυτές τις τρεις ημέρες.

Εις το επανιδείν…