- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Πασχαλινές εθιμοτυπικές επισκέψεις του δημάρχου Φλώρινας (video, pics)

Τις καθιερωμένες εθιμοτυπικές επισκέψεις για την περίοδο των εορτών του Πάσχα, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος, τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 και τη Μεγάλη Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019.

Ο κ. Δήμαρχος συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους, κ.κ. Όλγα Μούσιου Μυλωνά, Σωτήριο Τσορμπάρη και Θεόδωρο Δημόπουλο, καθώς και την Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Φλώρινας, κ. Παναγιώτα ΓαϊγάνηΤίτα, επισκέφθηκε το Κ.Α.Π.Η. Φλώρινας, το Κ.Η.Φ.Η. Φλώρινας, το ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. Γ.Ν. Φλώρινας (πρώην ΚΕ.Κ.Υ.Κ.ΑμεΑ), το Γηροκομείο Φλώρινας, το Τελωνείο Νίκης, το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Νίκης, το Φυλάκιο Νίκης, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας, την Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας και τον Διευθυντή αυτής, κ. Δημήτριο Παλιογιάννη και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας και το Διοικητή αυτής, κ. Ιωάννη Μιαούλη.

Ο κ. Δήμαρχος κατά τις επισκέψεις του προσέφερε συμβολικά δώρα στους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε σε όλους καλή Ανάσταση, με υγεία, ευτυχία και επιτυχίες για τον καθένα προσωπικά και για τις οικογένειές τους. «Ολοκληρώνοντας τη θητεία μας ως Δημοτική Αρχή», ανέφερε χαρακτηριστικά, «θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, με μοναδικό γνώμονα την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρονται από τους φορείς σας.»

«Ως Δημοτική αρχή Φλώρινας, σταθήκαμε δίπλα σας σε κάθε δίκαιο και νόμιμο αίτημα, ενώ αναπτύξαμε και θέσαμε σε νέα βάση και με νέα δεδομένα το κοινωνικό προφίλ του Δήμου και την παροχή των κοινωνικών υπηρεσιών μας», είπε ο κ. Δήμαρχος συνομιλώντας με τους παρευρισκόμενους.

Τέλος, ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος, επισκέφτηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, κ.κ. Θεόκλητο, με τον οποίο αντάλλαξαν πασχαλινές ευχές για τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης. Ο Σεβ. Μητροπολίτης, κ.κ. Θεόκλητος, εξέφρασε για άλλη μια φορά την ευαρέσκειά του για την αγαστή συνεργασία της Ι. Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας με τη Δημοτική αρχή και προσωπικά με τον κ. Δήμαρχο και ακολούθησε εγκάρδια συζήτηση για θέματα του Δήμου Φλώρινας. Ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τον Σεβ. Μητροπολίτη, κ.κ. Θεόκλητο, για την εξαιρετική και αξιέπαινη προσφορά του, για την πνευματική τους στήριξη και για το δυναμικό φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο του τόσο προς τους δημότες της Φλώρινας, όσο και προς όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως.