- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Φλώρινα, τόπος ζωής μας» του υποψηφίου δημάρχου Βασίλη Γιαννάκη (video, pics)

Παρουσία στελεχών και δεκάδων φίλων του συνδυασμού «Φλώρινα, τόπος ζωής μας» και με τις ευλογίες της εκκλησίας, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τρίτης τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, επί της οδού Σαρανταπόρου.

Ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος, Βασίλης Γιαννάκης, στην ομιλία του υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως «απευθυνόμαστε στον κάθε πολίτη, σε κάθε κοινωνική ομάδα, σε κάθε πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό φορέα και ζητάμε την ολόθερμη στήριξή σας. Πιστεύουμε σε ένα αυθεντικό κίνημα τοπικής εξουσίας που παλεύει καθημερινά για την ποιότητα της ζωής του πολίτη, για την αυτονομία σε πόρους και αρμοδιότητες, για ένα καλύτερο περιβάλλον, για την ιστορία και τον πολιτισμό, για τον αθλητισμό και την παιδεία, για την αισθητική της πόλης και των τοπικών κοινοτήτων, για την ουσιαστική συμμετοχή του πολίτη στη λήψη των αποφάσεων, τη διεύρυνση της ποιοτικής και ποσοτικής δημοκρατίας».

Ο κ. Γιαννάκης τόνισε επίσης πως «η νίκη του συνδυασμού μας είναι κοντά. Το βλέπω στα μάτια σας. Το βλέπω στη ζεστασιά, στην αγάπη, στην εμπιστοσύνη που μας περιβάλλεται από άκρη σε άκρη του δήμου. Το βλέπουν και οι αντίπαλοι μας, οι οποίοι σε ορισμένες περιπτώσεις επιχειρούν να εφαρμόσουν τακτικές ανταρτοπολέμου, όχι για να πείσουν για το σχέδιο που έχουν, αλλά για να σας πείσουν να μη μας ψηφίσετε».

Παράλληλα, παρουσίασε και επίσημα το δεύτερο μέρος των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων (είχε προηγηθεί η παρουσίαση του πρώτου  μέρους πριν από περίπου ένα μήνα).