- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Αποχή, λευκό ή άκυρο η στάση του συνδυασμού «Συνεργασία για την ανάπτυξη του δήμου Αμυνταίου» για την δεύτερη Κυριακή των εκλογών

Ο Συνδυασμός «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ του ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ» ευχαριστεί όλους τους πολίτες που  συμμετείχαν στον προεκλογικό αγώνα και στη διαμόρφωση των θέσεων του Συνδυασμού κατά την προεκλογική περίοδο. Ευχαριστεί επίσης τους πολίτες που τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους τους υποψηφίους του Συνδυασμού. Ευχαριστεί τα Μ.Μ.Ε. της περιοχής για τη δυνατότητα έκφρασης πολιτικού λόγου, αλλά και την παρουσίαση του προγράμματος του Συνδυασμού.

Στις εκλογές στις 2 Ιουνίου της δεύτερης Κυριακής για την ανάδειξη Δημάρχου τα στελέχη του Συνδυασμού αποφάσισαν την αποχή, το άκυρο και το λευκό για έναν και μόνο λόγο: Διαφωνούμε απόλυτα με την πολιτική και του πρώτου και του δεύτερου υποψηφίου Δημάρχου. Καταδικάσαμε την ανυπαρξία τους τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και την ανυπαρξία προεκλογικού προγράμματος.

Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κρητικού Διαμαντούλα και Σονιάδου-Μπίτα Σωτηρία, στις οποίες δίνουμε συγχαρητήρια για την εκλογή τους, θα στηρίξουν το πρόγραμμα του Συνδυασμού «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ του ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ» και όπου η Δημοτική Αρχή που θα εκλεγεί συμφωνεί με το πρόγραμμα αυτό, θα στηρίξουν τις θέσεις της, όπου όμως διαφωνεί, θα υπάρχει σκληρή αντιπολίτευση.

Πληροφορούμε τους πολίτες του Δήμου Αμυνταίου ότι η σελίδα μας στο facebook θα συνεχίσει να ενημερώνεται τόσο για τα θέματα των Δημοτικών Συμβουλίων, όσο και για τις δραστηριότητες του Συνδυασμού «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ του ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ» του οποίου επικεφαλής παραμένει ο Γεώργιος Γιαννιτσόπουλος.

Γραφείο Τύπου

Επικεφαλής του Συνδυασμού

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ  του ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Γεώργιου Κ. Γιαννιτσόπουλου