- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Επανεκκίνηση Περιφερειακών Συναντήσεων Συλλόγων Ορειβασίας Αναρρίχησης Κ/Δ Μακεδονίας

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών Φλώρινας μετά απο επικοινωνία με τον Γραμματέα της Περιφέρειας Κ/Δ Μακεδονίας Συλλόγων Ορειβασίας και Αναρρίχησης σας προσκαλεί στην επανεκκίνηση των Περιφερειακών συναντήσεων με πρόταση για συνάντηση το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στις Πρέσπες και στην κοινότητα Ψαράδων.

Η συνάντηση θα λάβει χώρα το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 και ώρα 19:00 στο κτίριο του ξενοδοχείου της κοινότητας το οποίο είναι ανενεργό αλλά μπορεί να φιλοξενήσει κόσμο. Θα ακολουθήσει δείπνο με ορειβατική φασολάδα και κρασί ενώ θα υπάρχουν διαθέσιμες ψησταριές για χρήση από τους συμμετέχοντες.

Η φιλοξενία θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του ξενοδοχείου και είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας υπνόσακο και στρωματάκι. Υπάρχει επίσης δυνατότητα κατασκήνωσης στον προαύλιο χώρο.

Την Κυριακή 12 Μαΐου στις 07:30 θα προσφερθεί τσάι βουνού και πρωινό και θα ακολουθήσει κυκλική πορεία 5 ωρών περίπου από τους Ψαράδες στα Ασκηταριά και επιστροφή μέσω παραλίμνιας διαδρομής. Υπάρχει και δυνατότητα εναλλακτικής διαδρομής μικρότερης διάρκειας. Πληροφορίες για την διαδρομή υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Σ.Ε.Ο Φλώρινας στην διεύθυνση http://www.seof.gr/2018/09/blog-post.html.

Για την καλύτερη προετοιμασία της εκδήλωσης παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά ή με email μέχρι τις 5 Μαΐου επικοινωνώντας με τον ΣΕΟΦ (κ.Τσιώτα Ιωάννη, 693 8947959, seof2918@yahoo.gr) ή με τον Γραμματέα της Περιφέρειας (κ.Ασλανίδη Νίκο 694 6332913, ΟΣ Κιλκίς, oskilkis@gmail.com).