- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η Νικολέτα Λαδά υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Δημιουργική Πορεία – Κοινωνική Συνεργασία»

Η τοπική αυτοδιοίκηση, ιδιαίτερα αυτή του Α’ βαθμού, δηλαδή ο Δήμος, είναι ο θεσμός που βρίσκεται πιο κοντά στην καθημερινή μας ζωή. Είναι ο θεσμός που θα πρέπει να προσφέρει τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες για τον πολίτη, μακριά από αντιλήψεις του χθες. Για να συμβεί αυτό, πρέπει νέοι άνθρωποι με  νέες ιδέες και όραμα να βγουν μπροστά. Να τολμήσουν να πάρουν πρωτοβουλίες.

Έτσι αποφάσισα και εγώ να συμμετάσχω στην κοινή αυτή προσπάθεια, με τον συνδυασμό του Στέφανου Μπίρου, για μια νέα δημιουργική πορεία με κοινωνική συνεργασία.

Η Νικολέτα Λαδά γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1990. Είναι κόρη του Ιορδάνη Λαδά και της Παρασκευής Χατζηπαράσχου.

Αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης με κύρια ειδικότητα «Χειμερινά Αθλήματα – Χιονοδρομία». Ολοκλήρωσε με υποτροφία αριστείας το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών της Σ.Ε.Φ.Α.Α – Α.Π.Θ  «Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία» με κατεύθυνση στην Προσαρμοσμένη / Ειδική Φυσική Αγωγή.

Μιλά Αγγλικά και Γερμανικά. Είναι πιστοποιημένη Βοηθός Φυσικοθεραπείας. Ασχολήθηκε με τον Αθλητισμό από μικρή ηλικία, καθώς και με τον Πρωταθλητισμό στο άθλημα του στίβου από 14 ετών. Διετέλεσε μέλος των Εθνικών ομάδων Στίβου από το 2006 έως το 2009, με σημαντικότερες διακρίσεις: 3η Βαλκανιονίκης (10.000μ Βάδην), 4 φορές Πανελληνιονίκης (5.000μ και 10.000μ Βάδην), συμμετοχή σε Πανευρωπαϊκό Κύπελλο (10.000μ Βάδην).

Από το 2013 εργάζεται στην Φλώρινα ως προπονήτρια στίβου, χιονοδρομίας αλλά και σε ιδιωτικό γυμναστήριο.