- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ημέρα Ολυμπιακών Αγώνων στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας

Στο σχολείο μας σήμερα πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία δραστηριότητες με αφορμή το πρόγραμμα της Περιφερειακής Δ/νσης Δυτ. Μακεδονίας με θέμα « Πολιτιστικές και Αθλητικές δράσεις για την ανάδειξη του Ολυμπιακού Ιδεώδους στην Μακεδονία και τη Θράκη». Συμμετείχαν όλοι οι μαθητές του σχολείου κάτω από την επίβλεψη των γυμναστών κ. Τερεζής Σοφίας και κ. Τοσουνίδη Λάζαρου. Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Δ/ντης Α/θμιας Εκπ/σης Φλώρινας κ. Σαββάκης Κίμων και εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας. Ο Σύλλογος γονέων υπήρξε αρωγός και συνδιοργανωτής της εκδήλωσης και γι’ αυτό τον ευχαριστούμε πολύ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ενημέρωση από τους εκπ/κούς του σχολείου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, προσομοίωση της αφής της Ολυμπιακής Φλόγας και αθλητικούς αγώνες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης για την ανάθεση του προγράμματος, τους γυμναστές του σχολείου μας για την προετοιμασία και την άψογη διοργάνωση, τον κ. Πασχαλίδη Μιχάλη για την ηχητική κάλυψη και την κ. Κασκαμανίδου Κική, γυμνάστρια για ενδυματολογική κάλυψη μαθητριών μας.

Σύλλογος Εκπ/κών 6ου Δημοτικού Φλώρινας

 

?