- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Με 5 μετάλλια επιστρέφει ο «Σπάρτακος» Φλώρινας από τα «Αχίλλεια 2019» (pics)

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση των αθλητών της Φλώρινας που αγωνίζονται με την ομάδα του Σπάρτακου στους αγώνες που διοργάνωσαν τα Γρεβενά, τα «Αχίλλεια», γυρίζοντας πίσω με 5 μετάλλια στο στήθος τους.

Ξεκινώντας από την πρώτη θέση, χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Τζήμας Ανδρέας στα 50μ. Την δεύτερη θέση κέρδισε η Σαϊλάκη Αγγελική στα 60μ. Την τρίτη θέση κατέλαβαν οι αθλητές Κίζος Χρήστος και Ρακοβίτη Πασχαλιά στο άλμα εις μήκος. Στην κατηγορία παγκορασίδων α’ η αθλήτρια Πετρίδου Μαρία κατέκτησε την τρίτη θέση στο άλμα εις ύψος.

Στην κατηγορία παγκορασίδων mini 50μ είχαμε την Νίκου Λυδία στην τέταρτη θέση και στην όγδοη την Σαϊλάκη Χριστίνα. Ενδέκατη Τσίκαρη Θωμαή, δωδέκατη Τζήμα Αναστασία, δέκατη ένατη Δόντσιου Σταυρούλα και τριακοστή Γιουρούκη Παυλίνα. Στην ίδια κατηγορία, αλλά στο άθλημα του άλματος εις μήκος, είχαμε τις Κωτοπούλου Μυρτώ,Χρηστίδου Κατερίνα, Γιουρούκη Ραφαηλία και Θώδα Κων/να στις 10, 13, 14, 15 θέση αντίστοιχα.

Στην κατηγορία των παίδων ο Κρουσοράτης Τραϊανός κατέκτησε την 4 θέση στα 100μ με χρόνο 11.82 και την έκτη στα 200μ σε 24.28. Στην κατηγορία παμπαίδων β ο αθλητής Τσίκαρης Ευάγγελος τερμάτισε στην 4η θέση στα 1000 μ.Στην κατηγορία παγκορασίδων α’ στα 80 μ. είχαμε την Νίκου Ελένη στην 10η θέση με χρόνο 11.12 σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ. Την 8η θέση πήρε η Παπούλκα Ναταλία στα 200μ. Την 12η θέση πήρε η Γκούλου Μελπομένη στο ακόντιο.

Το Δ. Σ. και η προπονήτρια Θωμαίδου Χρύσα συγχαίρουν τα παιδιά και εύχονται καλή δύναμη για την προετοιμασία τους στα πανελλήνια πρωταθλήματα.